Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: unde pot gasi MIOMUTERINI ?
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
salut! spuneti-mi va rog unde pot gasit MIOMUTERINI? daca nu in Romania, macar in afara. e urgent! va multumesc
Cred ca ai pus o intrebare eronata! Nu exista asa ceva! Poate ai vrut sa intrebi ce tratament se face in caz de miom (fibrom) uterin!
(11-01-2014 05:21 PM)vic_cpmd a scris: [ -> ]salut! spuneti-mi va rog unde pot gasit MIOMUTERINI? daca nu in Romania, macar in afara. e urgent! va multumesc

asa mi-a prescris medicul si a zis ca e foarte greu de gasit!
Care este diagnosticul pus? Ce varsta aveti? Nu putem sa punem pur si simplu o intrebare pe un forum fara sa dam niste detalii care sa lamureasca contextul problemei semnalate. V-ati gandit sa consultati si alt medic?
(13-01-2014 09:41 AM)SoulHealer a scris: [ -> ]Care este diagnosticul pus? Ce varsta aveti? Nu putem sa punem pur si simplu o intrebare pe un forum fara sa dam niste detalii care sa lamureasca contextul problemei semnalate. V-ati gandit sa consultati si alt medic?

am 55 de ani! am avut acu 2 ani o interventie, mi-a depistat chist ovarian, dupa care mi-au gasit si miom uterin, medicul m-a sfatuit sa nu fac pana cand nici o interventie ci sa gasesc medicamentul urmator: solutie MIOMUTERI ( scuzati ca am scris gresit prima data). va multumesc
Nu exista niciun medicament, chiar sub forma de solutie care sa se numeasca asa! Nu stiu ce medic e acela care nu e in stare sa va spuna o denumire corecta a unui medicament si unde se poate acesta gasi. Exista in medicina naturista indoneziana un extract din coaja de mangostan denumit ACE MAXS, utilizata asa cum este recomandata in tratamentul miomului uterin dar eu nu prea am incredere in eficacitatea unui astfel de tratament.
Miomul uterin este o tumora benigna si cu exceptia cazurilor cand evolueaza in dimensiuni si este necesara histerectomia nu necesita tratament.
Eu zic sa consultati un alt medic care sa vina cu solutii adecvate cazului Dvs.
Multa sanatate.
(14-01-2014 11:38 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Nu exista niciun medicament, chiar sub forma de solutie care sa se numeasca asa! Nu stiu ce medic e acela care nu e in stare sa va spuna o denumire corecta a unui medicament si unde se poate acesta gasi. Exista in medicina naturista indoneziana un extract din coaja de mangostan denumit ACE MAXS, utilizata asa cum este recomandata in tratamentul miomului uterin dar eu nu prea am incredere in eficacitatea unui astfel de tratament.
Miomul uterin este o tumora benigna si cu exceptia cazurilor cand evolueaza in dimensiuni si este necesara histerectomia nu necesita tratament.
Eu zic sa consultati un alt medic care sa vina cu solutii adecvate cazului Dvs.
Multa sanatate.

va multumesc, am sa precizez!
URL de referinţă