Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Pacemaker
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4
Un articol f. important despre stimulatorul cardiac in...
http://www.ziaruldeiasi.ro/ghidul-pentru...maker~ni6f
Sper sa va fie de ajutor
Nu inteleg de ce nu a aparut tot ce am scris eu....cel ma bine sa intrati pe http://www.ziaruldeiasi.ro cautati ghidul de sanatate si veti gasi articolul respectiv.
Am si eu o nelamurire,ma poate ajuta cineva:un purtator de stimulator cardiac poate sa treaca prin detectorul de metale din aeroporturi sau nu?am citit pe multe siteu-ri pareri diferite.Mama mea are un astfel de stimulator si vrea sa plece intr-o excursie(cu avionul)si ne-am interesat la agentie(biletul fiind platit)iar acestia au zis ca au sunat la aeroport in romania,respectiv in israel(acolo merge) si au zis ca are nevoie de o scrisoare medicala de la cardiologul care i l-a implantat tradusa si legalizata in engleza in care sa se specifice ca nu are voie sa treaca prin filtru.Doctorul ei in schimb i-a zis ca nu poate sa ii dea aceasta scrisoare.Acum ce putem face?Stimulatorul i s-a implantat in 2003 fiind al 2-lea si nu are carnet,cica modelul acela nu are,cam ciudat dar ma rog.
Incredibila situatie! Un astfel de doctor se cam discrediteaza profesional daca refuza asa ceva. Solutia ar trebui discutata cu autoritatile aeroportuare carora sa li se explice situatia existenta si sa li se ceara sprijinul in efectuarea unui control corporal separat, cu ajutorul unei insotitoare, astfel incat mama Dvs. sa poata apoi trece in afara zonei de control evitand detectorul.
Mult succes si sanatate mamei Dvs.
Nu e recomandabil sa treaca prin astfel de porti.
Poti sa ne spui si noua ce model de stimulator are si cine i l-a implantat?
Litiusanfira te rog sa-mi spui ce virsta are persoana cu stimulator
Leo, stai linistita, ca stimulatorul se poate implanta la orice varsta.
Da? am auzit ca pers. carora li se implanteaza stimulator sint de virsta a treia.
Depinde, stimulatoarele se pot implanta de la copii de varste mici pana la persoane de 100 de ani. Nu exista limita de varsta, depinde ce necesitati exista.
Mai stiu ca se pun atunci cind bataile inimii sint rare...adica pulsul nu? la mine este mai tot timpul peste 90
Da, dar poate fi peste 90 din cauza tahicardiei supraventriculare.
Daca rezolvi tahicardia, tinand cont ca ai bloc de gradul 2, e posibil ca ritmul sa scada suficient cat sa fie nevoie de stimulator. Dar om vedea.
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinţă