Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Urgenta
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara, va scriu in speranta ca poate cineva ma poate ajuta.Este vorba de sora mea,33 ani,care de cca. 2 luni tot umbla din spital in spital,de la medic la medic si nu stie nimeni sa ii spuna ce are.Simptomele in cazul ei sunt, sughitul si stare aproape permanenta de voma,acest lucru impiedicand-o sa se si poata alimenta in conditii normale.Dupa lungi serii de analize, care toate au iesit ok, Vinerea trecuta a mers la Spitalul Universitar Bucuresti pentru inca un control iar doctorul a considerat ca trebuie operata de fiere.I-au scos fierea,au trecut 5 zile si simptomele nu au disparut,starea ei pot sa spun ca se agraveaza pe zi ce trece.Azi a mers la un alt spital unde i s-a spus ca nu trebuia operata,in prezent abia daca se mai poate ridica din pat,avand in vedere faptul ca nu poate manca aproape nimic.Daca ma puteti ajuta cu ceva v-as fi recunoscator.Nu stiu la ce si la cine sa mai merg,in tara asta in care bataia de joc este la ea acasa...
Sa nu fie o problema neuro. Sa faca un RMN la cap
Are dreptate Arm-Med ! Neaparat un consult de specialitate,cu un bilet de trimitere de la medicul de familie sa mearga la un neurolog care,dupa parerea mea,o va dirija catre neurochirurg.
Dane, daca va puteti permite si aveti unde...poate face RMN si la cere dar,contra cost.Nu lasati timpul sa treaca,actionati cat mai repede!!
URL de referinţă