Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: cicatrice
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua .Am o cicatrice destul de mare situata pe brat ramasa in urma unei arsuri. As dori sa scap de ea din cauza ca nu prea pot sa port tricoruri deoarece arsura atrage atentia tuturor si ma simt incomod. Care sunt modalitatile de indepartare a cicatricei si la ce clinica din Iasi as putea apela .
Multumesc anticipat sa aveti o zi buna .
Salut Andron ! Inainte de a incerca o interventie de indepartare chirurgicala a cicatricei cheloide ramase dupa arsura, iti sugerez sa incerci un tratament mai lesnicios, si anume: crema Kerato-liz, preparat novator al renumitului virusolog, dr. Mircea Ciuhrii. Crema se gaseste in lantul farmaciilor Dona, costa in jur de 17-18 lei tubul de 20 ml si zau ca regenereaza epiderma in mod extraordinar. De altminteri, scrie si in prospect - expressis verbis - ca se recomanda pentru cicatrici produse de arsuri. Probabil ca nu-ti va ajunge un singur flacon, dar dat fiind ca nu costa nesimtit de mult eu zic ca merita incercat.
Daca chiar ai nenorocul sa nu te ajute, ma gindesc ca laserterapia ar fi pasul urmator, dar evident, mult mai scump !
Bafta !
Multumesc pentru sfat , dar mai intai de toate ,inainte de a incerca acest tratament , nu ar fi mai bine sa apelez la un medic ? daca da , la ce specialist trebuie sa apelez ? Inca o data scuze de deranj.
Crema pe care ti-o sugerez nu are nici un efect advers, in cel mai rau caz nu va avea rezultate spectaculoase, adica cicatricea va ramine in continuare foarte vizibila (daca este foarte veche si profunda).
Bineinteles ca daca doresti, poti consulta medicul, un dermatolog - zic eu !
Si nu ne deranjezi ! smug
Buna. eu nu iti pot recomanda o clinica in Iasi, dar iti pot recomanda un medic foarte bun: Calin Dodos. gasesti date de contact pe site http://www.drdoboscalin.ro. eu nu mai am nici urma de cicatrice
URL de referinţă