Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Exista un tratament alternativ pentru Borelia?
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua
Sint Elena din Galati si mama sufera de Borelia. A fost diagnosticata tirziu (prima data a fost diagnosticata cu ASL) si acum 2 luni a inceput tratamentul, prima luna a facut antibiotice intravenos si acum ia antibiotice pe cale orala. S-a simtit slabita si rau si prima luna cind a facut la spital perfuzii dar acum nu mai rezista.. Se simte din ce in ce mai rau, nu poate inghiti, vorbeste greu si nu-si poate misca miinile (numai degetele de la miini si nu poate ridica prea mult miinile).

Va rog frumos, daca ne poate ajuta cineva cu un sfat cu o parere, daca cineva a avut sau are Borelia, daca se poate trata sau exista si un tratament alternativ pentru Borelia, si daca este normal sa se simta asa de rau in urma tratamentului cu antibiotice.

Va multumesc mult, apreciez orice raspuns,
Elena
Elena draga, imi vine si greu sa-ti raspund, dar lucrurile nu sint foarte imbucuratoare: borelioza este o boala severa, cu simptomatologie grea si in cele din urma invalidanta; daca a mai si fost descoperita tirziu, evolutia nu este promitatoare.
Mama se simte rau nu din pricina antibioticelor, ci ca urmare a progresiei bolii !!
Personal nu cunosc tratamente alternative contra boreliozei, ceea ce nu inseamna ca n-ar putea exista !
Numai bine mamei !
Intr-adevar, o boala grava care a capatat o recrudescenta si o evolutie a formelor de manifestare care a bulversat comunitatea stiintifica medicala. Nimeni nu stie ce medicatie ar putea aduce vindecare totala si coctail-ul de antibiotice de ultima generatie par a fi singurul remediu, fara a avea garantia succesului. Citeste informatiile legate de tratamentele naturiste propuse la adresa:
http://hpathy.com/homeopathy-papers/trea...naturally/
Sa speram ca in cazul mamei tale vor aduce ameliorare si de ce nu chiar vindecarea!
Multa sanatate mamei tale!
URL de referinţă