Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: sani cu gust de ceapa
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
am o mare problema si destul de ciudata.sanii mei au gust de ceapa in jurul sfarcurilor .mentionez ca am avut si chist ovarian pe care l-am operat,si suprarenala stanga este scoasa iar in dreapta mai am doar o portiune.unde sa merg?ce sa fac?dati-mi un sfat va rog.care poate sa fie cauza?

va multumesc
Poate fi vorba de descompunerea secretiilor glandelor sudoripare apocrine are se gasesc in vecinatate. Poate ca este rezultatul unui dezechilibru endocrin. In afara de o igiena locala mai sustinuta si folosirea unor creme antiperspirante nu vad ce s-ar putea face. Mai poti face o proba pentru a vedea daca nu cumva acel miros se datoreaza interactiunii dintre saliva prietenului si epiderma ta. Foloseste dosul palmei pentru asta. Daca prietenul tau are probleme dentare sau o flora microbiana in exces in cavitatea bucala vei simti un miros neplacut pe piele. Acest test este valabil si pentru propria saliva.
Oricum, consulta si un endocrinolog. Cred ca exista o cazuistica, desi ceea ce ne-ai spus este ceva destul de bizar si de rar.
Sanatate.
Da- eu am aceasta problema. Nu stiu de unde provine - dus fac zilnic, deci nu este o problema de igiena. Ceapa nu mananc niciodata, sfarcurile nu secreta absolut nici un fel de lichid, sanii au o forma obisnuita in schimb la contactul cu saliva simt acest miros pe buzele partenerului. Daca ati gasit vreun tratamament scrieti pe forum.
Faceti o analazia a hormonului de prolactina,daca e crescuta e si cauza a infertilitati.
URL de referinţă