Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: 8 MARTIE
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Suratelor mele - cunoscute si necunoscute - o floare, un gind bun si puterea de a fi mereu invingatoare !Cea mai grea durere e atunci cand realizezi ca n-ai sa-ti mai vezi mama niciodata,asa ca fiti fericiti cei care aveti mama si pretuiti-o asa cum este,as vrea ca si mama mea sa fie langa mine.Un gand bun pt toate mamele care ne privesc de acolo de sus,,,,.... iar pentru toate femeile fie ca toate implinirile frumoase,sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni.
Va doresc un 8 Martie special!
Fie ca primavara sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul florilor sale. Doresc un 8 Martie cat mai frumos tuturor doamnelor si domnisoarelor!

53535353535353535353535353535353535353
Am fost la târgul de păsări
Şi-am cumpărat păsări
Pentru tine,
dragostea mea.
Am fost la târgul de flori
Şi-am cumpărat flori
Pentru tine,
dragostea mea.
Am fost la târgul de fiare vechi
Şi-am cumpărat lanţuri
Lanţuri grele
Pentru tine,
dragostea mea.
Apoi m-am dus la târgul de sclavi
Te-am căutat,
Dar nu te-am găsit,
dragostea mea.

Jacques Prevert - Pentru Tine, Dragostea Mea
De 8 Martie, un gand bun si un buchet de flori pentru distinsele doamne si domnisoare de pe acest forum si din viata noastra!Si din partea mea un La Multi Ani pentru toate doamnele si domnisoarele de pe Forum si va dedic un martisor muzical:Cu întârziere, ce-i drept, urez tuturor doamnelor si domnișoarelor o primăvară frumoasă și plină de împliniri alături de cei dragi!
De 8 martie, le urez doamnelor si domnisoarelor de pe forumul nostru, o primavara frumoasa, plina de daruri, flori si iubire!
La multi ani!
URL de referinţă