Forum Medical - sfaturi medicale online
Umflatura partea stanga - Versiune printabilă

+- Forum Medical - sfaturi medicale online (http://www.medical-bucuresti.ro/forum)
+-- Forum: Domenii medicale (/Forum-Domenii-medicale)
+--- Forum: Obstretica - ginecologie (/Forum-Obstretica-ginecologie)
+--- Subiect: Umflatura partea stanga (/Thread-Umflatura-partea-stanga)Umflatura partea stanga - Carmen0123 - 02-06-2018 10:42 PM

Buna ziua. De 2-3 zile am avut o o usoara senzatie de discomfort in partea de sus a labiei stangi mari, si acum am observat ca este putin inflamata acea zona. Daca nu stau intr o pozitie in care apas pe acea zona nu ma doare, insa cand stau jos se simte putin. Am palpat zona si am observat ca este ceva ca o biluta putin mai inflamata in partea stanga decat in partea dreapta. Am programare la ginecolog peste 5 zile insa sunt foarte speriata. Ce credeti ca poate fi?


RE: Umflatura partea stanga - Carmen0123 - 12-06-2018 07:00 PM

(02-06-2018 10:42 PM)Carmen0123 a scris:  Buna ziua. De 2-3 zile am avut o o usoara senzatie de discomfort in partea de sus a labiei stangi mari, si acum am observat ca este putin inflamata acea zona. Daca nu stau intr o pozitie in care apas pe acea zona nu ma doare, insa cand stau jos se simte putin. Am palpat zona si am observat ca este ceva ca o biluta putin mai inflamata in partea stanga decat in partea dreapta. Am programare la ginecolog peste 5 zile insa sunt foarte speriata. Ce credeti ca poate fi?

Update: Umflatura a trecut dupa 4-5 zile, urmand ca mai apoi o saptamana sa nu am nici o problema. Intre timp am fost si la un consult ginecologic si doamna doctor mi-a spus ca acea umflatura e posibil sa fie cauzata de un fir de par adanc sub piele. Azi noapte iar am simtit o mica senzatie de discomfort. Credeti ca despreasta este vorba? Durerea este situata in stanga clitorisului, la cativa mm de acesta.


RE: Umflatura partea stanga - Adelina02 - 13-06-2018 09:44 PM

Ai grija la metoda de epilare, igiena si absorbantele folosite. Daca utilizezi din acelea de zi, incearca o perioada sa iti cumperi din acelea cu musetel, sunt mai putin iritante