Forum Medical - sfaturi medicale online
Dureri de cap - Versiune printabilă

+- Forum Medical - sfaturi medicale online (http://www.medical-bucuresti.ro/forum)
+-- Forum: Domenii medicale (/Forum-Domenii-medicale)
+--- Forum: Neurologie (/Forum-Neurologie)
+--- Subiect: Dureri de cap (/Thread-Dureri-de-cap--6777)Dureri de cap - telu daniela - 11-02-2018 09:44 PM

Buna seara!De aproximativ 1 an de zile ma confrunt cu o durere de cap insuportabila,simt cum se umfla vena cervicala si imi face presiune in cap dupa care imi amorteste partea dreapta a fetei,am fost la neurolog si mi a dat niste calmante,cat timp le iau imi trece durere cat de cat,daca nu durerea persista,durerile sunt cu stari de voma,am facut si IRM craniu+angio+coloana cervicala,dar pana ajung la medic cu rezultatul as dori si o parere din partea Dvs,Va multumesc


RE: Dureri de cap - SoulHealer - 12-02-2018 11:56 AM

Cum am putea sa ne dam cu parerea cata vreme nu ai un rezultat al investigatiei imagistice? Ai facut un set complet de analize de baza? In plus, nu ai spus ce varsta, greutate, inaltime ai!


RE: Dureri de cap - ElenaM - 13-02-2018 12:49 PM

Daca rmn-ul este normal ar trebui ca neurologul sa-ti dea o reteta care sa includa niste analgezice usoare si altele mai puternice. Primele trebuie luate imediat cum apare durerea. Cu cat iei pastila mai devreme cu atat sansele sa-ti treaca sunt mai mari. Daca dupa 8 ore nu ti-a trecut mai iei una iar daca durerea devine insuportabila iei medicamentul mai puternic. Evita mancarurile fast-food, branza invechita, ciocolata, ceapa, alcoolul.
Ai observat daca durerea apare de obicei inainte de menstruatie?


RE: Dureri de cap - telu daniela - 15-02-2018 11:08 PM

(13-02-2018 12:49 PM)ElenaM a scris:  Daca rmn-ul este normal ar trebui ca neurologul sa-ti dea o reteta care sa includa niste analgezice usoare si altele mai puternice. Primele trebuie luate imediat cum apare durerea. Cu cat iei pastila mai devreme cu atat sansele sa-ti treaca sunt mai mari. Daca dupa 8 ore nu ti-a trecut mai iei una iar daca durerea devine insuportabila iei medicamentul mai puternic. Evita mancarurile fast-food, branza invechita, ciocolata, ceapa, alcoolul.
Ai observat daca durerea apare de obicei inainte de menstruatie?

Durerile sunt aproape zilnice,cu stari de voma si senzatia ca se umfla vena cervicala,care imi face presiune asupra ochiului si nu reusesc sa l mai tin deschis,in ultima perioada imi amorteste si mana dreapta,stari de ameteala,si lipsa de concentrare.astept rezultatul de la rmn sa vedem ce o sa mi spuna.

(12-02-2018 11:56 AM)SoulHealer a scris:  Cum am putea sa ne dam cu parerea cata vreme nu ai un rezultat al investigatiei imagistice? Ai facut un set complet de analize de baza? In plus, nu ai spus ce varsta, greutate, inaltime ai!

Analizele mi au iesit bune,am varsta de 32 de ani,greutatea 57 kg si inaltimea de 1.63.


RE: Dureri de cap - Tina Ciobu - 16-02-2018 06:19 PM

Buna ziua ! recent mi sa depistat Disfunctie vegetativa si ca consecinta am avut Atac de panica, puteti sa-mi sfatuiti remedii naturiste sa scap de criza, Va multumesc !