Forum Medical - sfaturi medicale online
Remedii naturale pentru insomnie - Versiune printabilă

+- Forum Medical - sfaturi medicale online (http://www.medical-bucuresti.ro/forum)
+-- Forum: Domenii medicale (/Forum-Domenii-medicale)
+--- Forum: Medicina complementara si alternativa (/Forum-Medicina-complementara-si-alternativa)
+---- Forum: Fitoterapie (/Forum-Fitoterapie)
+---- Subiect: Remedii naturale pentru insomnie (/Thread-Remedii-naturale-pentru-insomnie)Remedii naturale pentru insomnie - Medic.Fares - 27-05-2015 04:33 PM

Un remediu natural pentru insomnie, compus din plante medicinale sunt capsulele Noapte buna.Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
Se poate administra in cure de 2-3 luni, cate 1-2 capsule inainte de culcare sau conform recomand─ârii medicului. Curele se pot repeta cu pauze de 7 zile intre ele.
Se poate asocia si ceaiul Noapte buna, 1-2 cani seara.


RE: Remedii naturale pentru insomnie - ElenaM - 23-02-2018 09:27 AM

Am facut cunostinta cu insomnia in ultimele 2 nopti. Am dormit 3 ore pe noapte, spre dimineata. Nu ma simt obosita chiar am fost destul de energica ieri. Doar ochii ii simt mai obositi. Consum doar o cafea pe zi dimineata pe la 9, vreo 200 ml dar o beau in 2 ore, in rest doar apa. Luni am inceput tratamentul pentru HP de care aminteam aici. Prospectele nu le mai citesc deci nu stiu de vreo legatura. Alta schimbare in ultimele 2 zile a fost inlocuirea MgB6 cu Magnerot 2 pe zi, ultimul luat la 5 pm. Mai iau vitamina D 2000/zi din septembrie. Nu s-a intamplat nimic care sa ma afecteze psihic.
De la ce poate fi? Ce sa fac ca sa dorm si eu la noapte? La farmacie nu pot ajunge astazi...


RE: Remedii naturale pentru insomnie - SoulHealer - 24-02-2018 12:04 AM

Probabil ca e din cauza tratamentului cu antibiotice. Poate fi vorba si de o stare de surescitare pe care nu o sesizezi. Daca nu poti induce somnul natural, cu mijloace clasice (ceai, lapte cald, o baie calda) va trebui sa iei cateva zile un hipnotic usor (stilnox, xanax 0.25).