Forum Medical - sfaturi medicale online
Implant de silicoane - Versiune printabilă

+- Forum Medical - sfaturi medicale online (http://www.medical-bucuresti.ro/forum)
+-- Forum: Domenii medicale (/Forum-Domenii-medicale)
+--- Forum: Chirurgie plastica (/Forum-Chirurgie-plastica)
+--- Subiect: Implant de silicoane (/Thread-Implant-de-silicoane)

Pagini: 1 2 3


Implant de silicoane - suzy - 27-01-2010 07:32 PM

M-am hotarat sa-mi pun silicoane. Ideea e ca am auzit de o noua metoda de a implanta silicoanele cu ajutorul endoscopului. Aceasta operatie reduce riscul sangerarii postoperatorii iar cicatricea nu se mai face pe sani ci sub brat. Un alt avantaj al acestei operatii ar fi cica faptul ca proteza este implantata sub muschiul pectoral fara sa se mai simta la palpare. E un avantaj lucrul asta, nu?
Stie cineva mai multe informatii despre metoda asta? Si unde anume s-ar face in Romania si cam la ce pret ar duce interventia?


RE: Implant de silicoane - csm - 27-01-2010 08:15 PM

In sfarsit cineva cu ceva curaj; o intrebare directa si fara ocolisuri.

(27-01-2010 07:32 PM)suzy a scris:  Un alt avantaj al acestei operatii ar fi cica faptul ca proteza este implantata sub muschiul pectoral fara sa se mai simta la palpare. E un avantaj lucrul asta, nu?
Din punctul meu de vedere, da, cred ca este un avantaj. :blush:

Oricum, chiar daca cicatricile sunt sub brat, tot va trebui cred sa-ti pui problema indepartarii lor. Presupun in schimb ca fata de operatia clasica aceasta e mai usor de suportat. In ultima vreme stiu ca endoscopul este folosit din ce in ce mai des la lifting de exemplu.

Nu cred totusi ca avem la noi in tara vreun cabinet in care sa se faca aceasta interventie.


RE: Implant de silicoane - Arm-Med - 27-01-2010 09:29 PM

E posibil ca Profesorul Jianu la ProEstetica sa aiba o astfel de tehnologie. Trebuie intrebat.


RE: Implant de silicoane - suzy - 28-01-2010 05:23 PM

Am gasit clinica respectiva. Am sa incerc sa-l contactez. Merci pt. sugestie.


RE: Implant de silicoane - gabriela_popa - 06-09-2010 11:18 AM

asta in ceea ce priveste marirea sanilor din punct de vedere chirurgical, care nu e prea comod din nici un punct de vedere....dar ce puteti spune despre produsele de marire si tonifiere a sanilor pe cale orala (ca de exemplu PhysioBust, pe baza de fitohormoni, derivaţi din isoflavone, cu o activitate estrogenă mimetică), ce efecte au asupra organismului, cat sunt de bune si durabile?


RE: Implant de silicoane - SoulHealer - 06-09-2010 07:39 PM

Cred ca toata lumea stie ca e greu sa te lupti cu mostenirea genetica. Si in domeniul delicat al maririi sanilor, au aparut zeci de produse pe baza de fitohormoni, asemanatori celor estrogeni, insotite de o reclama agresiva care sa te faca sa crezi in virtutile lor deosebite in ceea ce priveste augumentarea sanilor. Nicio dovada stiintifica, nicio atestare clinica serioasa nu insotesc aceste produse. Daca ar fi sa ne gandim la pericolul neoplazic ce insoteste excesul de estrogeni si tot ar fi suficient sa ne taie cheful de a le folosi. Ce mai ramane atunci? Implanturile, care nu sunt nici ele lipsite de riscuri, sau acceptarea cu stoicism a dotarii de la mama natura! Sigur, nu pot decat sa imi imaginez complexul pe care il poate avea o femeie pentru care natura nu a fost destul de generoasa, dar credeti-ma ca noi, barbatii, cei care se pare ca am creat sloganul "marimea nu conteaza" suntem mult mai resemnati in fata mamei natura! happy


RE: Implant de silicoane - bogeymandj - 07-04-2014 11:54 PM

Salutare, prieteni dragi!
Traim timpuri cu mari provocari, in care schimbarile din jurul nostru sunt extrem de rapide, ceea ce ne impune un ritm de invatare si adaptare rapid si un ritm de viata alert care iti da senzatia lipsei de timp .
Suntem o echipa de tineri entuziasti pregatiti sa ofere ce e mai bun Romaniei/Europei in materie de tehnologie/chirurgie plastica si turism medical la un loc .
Pentru a veni in sprijinul tau/al tuturor, am pus bazele unui imens portal de informare la nivel national si european, ce asigura informatii si servicii legate de interventiile chirurgicale si turism medical.
Misiunea noastra este de a crea valoare , oferi incredere si sprijin celor care imbratiseaza SCHIMBAREA.
Credem intr-o lume care pune pret pe viata dar si ofera libertate fiecarui individ de a-si crea propria identitate in mod constient.
Increderea in crearea acestui portal si functionarea lui este increderea pe care ti-o transmitem si tie.
Odata implementata aceasta viziune legata de turismul medical, Romania/Europa isi va recastiga locul binemeritat in lume , iar tu vei fi mandru/a ca ai contribuit la schimbare.
Ce zici… Viitorul suna bine, nu?!
Orice donatie conteaza
Iti multumim.
“Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume”. (Ghandi)
Afla mai multe informatii despre Campania noastra aici:

https://www.indiegogo.com/projects/top-plastic-surgeons-europe/x/7018854


RE: Implant de silicoane - Bea - 09-05-2014 04:17 PM

Wow! Atunci doctora mea ar trebui sa fie portalul vostru!happy)) Doamna doctor Silvia Stanculescu Vasalos este un doctor extraordinar si un adevarat profesionist! Informati-va poate chiar apare in portalul vostru. Mult succes cu campania voastra, mi se pare o idee foarte buna!


RE: Implant de silicoane - amiraa - 31-07-2014 12:37 PM

Eu mi-am marit sanii printr-o interventie chirurgicala la clinica doctorului Dobos Calin si sunt supermultumita de sanii mei acum  Va recomand cu incredere sa apelati la dl doctor pentru ca va consiliaza pentru alegerea celei mai bune variante de implant si eu am primit recomandari din partea altor paciente ale sale si m-am convins de priceperea si atitudinea profesionista a dr. Dobos. Vedeti aici ce preturi au si cum arata alte paciente operate http://www.drdoboscalin.ro/


RE: Implant de silicoane - SoulHealer - 31-07-2014 01:01 PM

Pune si tu o poza cu ei sa vedem cum arata o opera de arta! happy