Forum Medical - sfaturi medicale online
E nevoie de psihiatru? - Versiune printabilă

+- Forum Medical - sfaturi medicale online (http://www.medical-bucuresti.ro/forum)
+-- Forum: Domenii medicale (/Forum-Domenii-medicale)
+--- Forum: Psihiatrie-psihologie (/Forum-Psihiatrie-psihologie)
+--- Subiect: E nevoie de psihiatru? (/Thread-E-nevoie-de-psihiatru)

E nevoie de psihiatru? - Alanmaria - 06-08-2023 04:24 AM

Un baiat de 26 de ani care de 1 an s a izolat de toti prietenii si cunoscutii, nu mai raspunde la telefon, nu mai vb cu nimeni, nu mai merge la serviciu, nu mai vrea sa continue scoala, nu mai vrea nimic… de 3 ani nu mai are nicio prietena… nicio alta relatie nu a putut sa isi faca desi a incercat.
Cea mai mare problema acum am observat este ca se razgandeste la secunda…. Acum deschide frigiderul apoi il inchide… acum vrea la dreapta in sec urmatoare o ia la stanga, acum vrea ceva de mancare cand o vede nu o mai vrea…si lista continua in acceasi maniera…
Al doilea lucru- nu vrea sa mai doarma in camera lui, nu poate sa stea in casa, vrea sa mearga toata ziua pe jos sau cu masina si sa intre in casa cat de tarziu se poate….
Al treilea lucru este ca refuza cu orice pret sa mearga la dr sau la psiholog sau sa faca analize… refuza orice…
Mentionez ca nu este vorba de alcool sau alte substante…. Dar nu mai stiu ce sa fac…..
Multumesc foarte mult!!!!