Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Disconfort in zona centrala a pieptului
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
In urma cu 1 saptamana jumatate am fost la zapada si m-am aruncat pe spate in zapada, moment in care am simtit cum ca s-a rupt deplasat ceva in zona pieptului. A fost o senzatie de moment, dar apoi am tusit puternic si am scuipat 2 picaturi de sange. Am mai scuipat 2 zile firisoare de sange dupa care a incetat. Weekendul acesta am mancat ceva ce nu mi-a priit si am vomitat. Si de atunci am inceput sa scuip din nou firisoare de sange si sa simt un discomfort in zona centrala a pieptului. Din pacate nu am avut timp sa ajung sa fac niste analize, asa ca as dori sa intreb cat de grav poate sa fie si daca mai poate astepta. Multumesc anticipat.
E vorba de o mica leziune pe care cazatura a provocat-o la nivel traheal cel mai probabil, sau esofagian. Trebuie sa mergi la doctor pentru investigatii, un RX, poate o endoscopie. Nu neglija!
Sanatate
Lecka, de la nimic important pina la grav sau foarte grav exista o lista uriasa a ceea ce s-a petrecut in organism de la momentul cind te-ai aruncat in zapada si ai avut senzatia de ruptura/deplasare.
Mergi urgent sa te vada un doctor, nu putem stabili pe un forum cit de grav e ceea ce se petrece si daca mai poate sau nu astepta!!
In primul rand as dori sa va multumesc pentru raspunsurile prompte. In al doilea rand as vrea sa va rog daca se poate sa imi recomandati si mie pe cineva in Bucuresti. Desi stau de aproape 6 ani in Bucuresti nu am avut nevoie sa vizitez spitalul pana acuma. Inca o data multumesc mult pentru ajutor.
Daca nu ai un medic de familie macar, mergi la o camera de garda din spital - Floreasca, de pilda !!
Asa o sa procedez si cat de curand. O ultima intrebare daca puteti sa imi recomandati si un medic de familie. Stiu ca par complet aerian dar pana nu dai cu capul de un prag nu ai idee ca se afla acolo.
Mi-e destul de greu sa-ti fac o astfel de recomandare. Incearca sa te arondezi la un medic de familie dintr-o policlinica, unde sa existe si diversi medici specialisti, plus laborator de analize. E important, ca sa nu fii nevoit apoi sa umblii de colo pina colo daca se ivesc probleme de tip analize, investigatii imagistice,etc .
URL de referinţă