Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Caut medic de familie
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
M-am mutat de curand in Bucuresti si as vrea sa-mi iau un medic de familie de aici. Poate sa ma ajute cineva cu vreo informatie utila? Am vazut o multime de cabinete pe http://www.medical-bucuresti.ro, dar imi poate recomanda cineva vreun cabinet? Precizez ca stau in sectorul 1 si as dori cat de cat un doctor de familie bun si la care sa nu fiu nevoita sa astept foarte mult cand am nevoie de ceva. Multumesc anticipat.
Eu nu prea am gaist medic de familie la care sa nu astept .... si sa fie si bun .... cam greu. cel mai usor se gaseste opusul.! Pe scrut care e mai aproape e mia bun, ca pentru ce nevoi o sa ai tu iti da tirmitere si te duci la specialist...
Pana la urma asa am si facut, m-am inscris la unul cat mai aproape. E bine ca nu pierd foarte mult timp pe drum pana la el.
locuiesc in setorul 6 in bucuresti si nu stiu ce la ce medic de familie sa ma duc. persoana la care sunt am impresia ca isi bate joc de pacienti. cunoasteti ceva?
O prietena apropiata mi-a recomandat o doctorita de familie foarte buna. Am sunat-o sambata seara fiind foarte panicata pentru ca am crezut ca bebita de doar o saptamana a facut febra si multumesc lui Dumnezeu ca am cunoscut-o pe Dna Dr Enachescu Diana pentru ca altfel nu stiu ce am fi facut. Am ramas surprinsa ca a venit seara la ora 8 sa o consulte la domiciliu si ne-a linistit pe toti spunandu-ne ca nu are nimic grav si ca au fost doar niste colici ale bebelusului. Ulterior ne-am inscris toata familia la Dna Doctor si o recomand cu incredere oricui are nevoie de un medic care intr-adevar este alaturi de pacient si se implica 100 % pentru a rezolva problemele de sanatate.
noi avem clinica de medicina de familie.
stim cu ce probleme va intalniti.
pentru a uita de probleme si pentru a vedea ce inseamna medicina la standarde europene va rog sa ne contactati.
http://www.clippertonmedical.ro
0753111888

noi avem clinica de medicina de familie.
stim cu ce probleme va intalniti.
pentru a uita de probleme si pentru a vedea ce inseamna medicina la standarde europene va rog sa ne contactati.
http://www.clippertonmedical.ro
0753111888
Stimata doamna,nu cred ca forumul e locul potrivit pt a va face reclama! Exista o pagina pe site pentru reclama! Succes!
URL de referinţă