Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Inima sau ?
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
In ultimul an din cand in cand am mai avut intepaturi sub brat, amorteala pe mana stanga si durere in piept, medicul a spus ca nu e nimic, cel mai probabil de la Gastrita/Balonare. De cateva zile, cand ies cu catelul si alerg putin cu el, ma inteapa subratul stang. Astazi am alergat 20 de metri cu el (rapid) si a inceput sa ma intepe subratul stang, mi s-a intetosat vederea si ma luat o durere de cap mediocra. Dupa cateva secunde a inceput si pieptul sa ma deranjeze, am vrut sa ma intorc spre casa dar m-a lasat cam intr-un minut. Dupa vreo 15minute cand am ajuns acasa aveam tensiune 11/7 puls 88 (eu am de obicei tensiunea mica). PS: am baut cam putin lichid astazi dar de obicei beau 2litrii +. Nu stiu de la ce, o sa merg la medic pe 17.
Dacă ai da și ceva detalii despre tine... vârstă, greutate, înălțime.
(06-12-2019 07:26 PM)ursamajor a scris: [ -> ]Dacă ai da și ceva detalii despre tine... vârstă, greutate, înălțime.

Scuze am uitat, 32 de ani, 51kg, 1.73. Aceasi greudate de la 16 ani.
Am fumat cam 14 ani, m-am lasat in primavara. Am facut o radiografie la plamani in care au iesit sechele dar nimic altceva.
Înțepăturile alea la subțiori n-au a face cu inima. Cu vârsta mai apar și de-astea. Important e să nu le supraestimăm, adică pe românește, să nu facem din țânțar armăsar. Altfel intrăm în cercul vicios al ipohondriei, care e mai periculos decât orice... înțepătură. Totuși, pentru încețoșarea aia de vedere, ar trebui să consulți medicul. Un set de analize n-ar strica, deasemenea. winking
In mesaj ai spus ca medicul.ti a zis ca este in regula. Este important sa precizezi...ce medic? Medicul de familie sau ai fost la un cardiolog unde ti s au facut cele necesare ( ekg...eco dopler ...analize de sange etc).
URL de referinţă