Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: sportul si extrasistolele
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Sper ca nu s a mai adus in discutie acest subiect, eu personal nu am gasit dar m am gandit sa deschid acest subiect in speranta ca printre noi se afla persoane care ar putea sa ne sfatuiasca in ceea ce priveste "vindecarea prin sport" . Mai exact ce inseamna sport moderat, pasii pe care ar trebui sa i urmam, care ar fi valoarea maxima la care ar putea urca bataile inimii, cat cardio...cat exercitii...
Multora dintre noi ni s a recomandat sa facem sport pentru a antrena inima dar nimeni nu spune mai exact ce sa intelegem prin acest sport si e foarte posibil ca unii dintre noi sa suprasolicite inima crezand ca face un bine dar de fapt e total gresit.
Daca te duci la o sala de antrenament...prea putini instructori au habar de aceste aritmii asa ca poate printre noi se afla si persoane care ne pot indruma in acest sens.
Cred ca principalele intrebari ar fi... zilnic sau nu? cardio si exercitii fizice ori doar cardio? cat cardio cat exercitii?
Cat despre partea de alimentatie...aici ar fi usor pentru toata lumea cu acces la internet caci sunt foarte multe recomandari in ceea ce priveste alimentatie inainte de sport si dupa.
Deci daca aveti cunostinte, sugestii legate de acest subiect ar fi k niste sfaturi pentru cei care doresc sa practice sportul in scopul imbunatatirii functiei inimii si automat ameliorarii crizelor de extrasistole .

Revin cu o completare.
Din tot ce am citit aici multi dintre noi nu mai fac niciun fel de activitate fizica de teama acestor extrasistole ori tahicardii care ...hello...e normal sa apara atunci cand faci sport.
Cred ca prima si cea mai mare greseala este sa ti lasi frica sa ti controleze viata. Lipsa miscarii este primul si cel mai important factor daunator pentru inima si nu numai.
Ideea e sa gasim acea cale de mijloc...ori mai bine zis pasii care ne ar putea duce catre un tonus mai bun si care automat ne face mai sanatosi din toate punctele de vedere
URL de referinţă