Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Analize
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara!
Am făcut analiza de sânge și au ieșit toate ok in afara de calciul servi total care încă de anul trecut din august când l-am descoperit maricel 10.25 si de atunci nu l-am mai făcut numai în aprilie si era 9.9 iar acum l-am făcut săptămâna trecută în două zile sa vad daca e de la deshidratare (asa mi-a zis medicul de familie) prima dată mi-a iesit 9.82 iar a doua zi 9.63 . Eu am tot citit pe net si imi ziceau ca specifică o boala maligna si m-am pus sa imi fac toate analizele ecografii abdominale care sunt ok cu excepția faptului că am un polip colecistic de 3-4mm si un hemangimon de 5mm în rest totul bine radiografie pulmonara făcuta în iulie a iesit ok am avut o hipotirodita subcinica (5.09 în august 2018) acum 0.62 august 2019.Si tin sa precizez ca am stafilococ auriu de care nu mai scap de un an de zile si acesta descoperit tot anul trecut. Va rog sa imi dati o recomandare ca efectiv nu stiu ce sa mai fac.Multumesc anticipat.Mi se pare ca deja toți medicii nu sunt buni de nimic efectiv nu sunt în stare să găsească un remediu o explicație ceva .
Care este valoarea de referinta a laboratorului? Te intreb pt ca valorile tale de 9,82-9,63 pot fi normale.
Cat ai LDH-ul, VSH-ul?
(06-09-2019 05:56 PM)Adelina02 a scris: [ -> ]Care este valoarea de referinta a laboratorului? Te intreb pt ca valorile tale de 9,82-9,63 pot fi normale.
Cat ai LDH-ul, VSH-ul?

Cand le-am făcut anul trecut erau normale....dar și hemoleucograma este normala si toate analizele făcute acum 2 saptamani excepția limfocitelor si neutofilelor care sunt modificate din cauza stafilococului auriu însă mă dispera calciul seric total care este mare....andreea făcut un test dacă nu beau apa este mare iar după ce consum apa este normal.Si mi sa zis de medicul endocrinolog ca poate fi de la deshidratare deoarece nu consum apa de fel.Gandeste-te ca eu an zile întregi când nu beau apa de fel.
Însă an citit pe net ca acest calciu creste doar când ai cancer iar gândul asta mă dispera pe de altă parte mă gândesc că dacă era cancer nedepistat de un an de zile de când am calciul modificat mă gândesc că eram gata. Chiar nu stiu ce sa mai cred!!!
URL de referinţă