Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Salut,am cateva intrebari:
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
1.

Poti avea intr-o singura luna acces la mai multi doctori stomatologi in contract cu CNAS? Gen daca vreau sa merg la un dentist care sa imi rezolve o carie dentara, dar acesta ramane fara fonduri dupa prima masea plombata, voi putea merge in acea luna la un alt dentist care are contract cu CNAS ca sa imi pot rezolva o alta carie si sa beneficiez de acea decontare?

2.

Poti beneficia de decontarea serviciilor stomatologice daca mergi intr-un cabinet stomatologic din alt judet fata de cel care ai domiciliu?

3. Mai este valabila aceasta lege prin care"În cadrul grupei de vârstă peste 18 ani - numai pentru tinerii de la 18 ani până la vârsta de 26 de ani, dacă sunt elevi, inclusiv absolvenţii de liceu, până la începerea anului universitar, dar nu mai mult de 3 luni, ucenici sau studenţi şi dacă nu realizează venituri din muncă, casele de asigurări de sănătate decontează 100% tarifele aferente serviciilor de medicină dentară pentru care este prevăzut procentul de 60%"luata de aici

https://www.avocatnet.ro/articol_47669/P...au-nu.html
1. Nu cred ca este posibil. Trimiterea pe care o obtii de la medicul de familie este valabila o luna de zile o singura data.
2. Poti beneficia de asistenta medicala decontata in judetul in care esti asigurat.
3. Intreaba la secretariatul institutiei de invatamant care sunt facilitatile acordate.
(26-08-2019 09:03 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]1. Nu cred ca este posibil. Trimiterea pe care o obtii de la medicul de familie este valabila o luna de zile o singura data.
2. Poti beneficia de asistenta medicala decontata in judetul in care esti asigurat.
3. Intreaba la secretariatul institutiei de invatamant care sunt facilitatile acordate.
Salut, de exemplu daca sunt student si facultatea la care merg nu se afla in judetul in care am domiciliu , autunci nu pot beneficia de decontarea asistentei medicale chiar daca sunt asigurat? Plus ca eu nu doresc o trimitere de la medicul de familie la alt medic,eu doresc sa beneficiez de decontarea CNAS la cabinetele stomatologice aflate in contract cu aceasta.
Discuta la secretariatul facultatii aceste aspecte. Politicile pot sa difere de la o unitate de invatamant la alta.
URL de referinţă