Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Nelamuriri somn
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua tuturor!
De cateva luni doar cand ma trezesc din somn am in partea stanga a ochiilor niste zvagniri asemanatoare convulsilor, insa sunt perfect constient si se intampla doar la ochiul stang si uneori daca trag aer in piept trec instant. Inrest dureaza sub un minut si se intampla in zile aleatorii dar de fiecare data doar cand sunt pe cale sa ma trezesc. Precizez ca am epilepsie din copilarie si am facut tratament doar cu lamictal de 25mg pe care il iau si in prezent. Am avut 3 zile la varsta de 7 si 8 ani, toate s-au petrecut in somn insa au fost puternice cu pierderea cunostintei. Aceste spasme la ochi pot avea o legatura? Pe partea stanga am si o problema cu o masea, insa nu cred ca are legatura. De asemenea preciez ca mi se infunda destul de des nasu si uneori nu respir bine din cauza asta, este posibil si lipsa oxigenului sa imi produca aceste reactii? Pe durata lor sunt perfect constient si deobicei imi pun mana la ochiul stang si parca de asemenea inceteaza mai rapid. Au inceput cam de cateva luni, insa parca sunt mai intense de cand cu problema cu nasul infundat si respiratul destul de greu si din pricina ca e foarte cald in camera unde dorm. Inrest de la 8 ani, nu am mai avut absolut nimic legat de epilepsie. Acum am 22 de ani.
Va multumesc!
Mergi la un control ORL. O rinosinuzita cronica ar putea sa dea asemenea manifestari. Rezolva problema stomatologica cat mai repede si mergi si la un consult oftalmologic.
Deci in concluzie nu pare a fi de la epilepsie?
Ggeu de spus, dar dupa atatia ani in care nu ai mai avut crize e greu de crezut. Fa un set de analize de baza ( o ionograma printre altele) si discuta si cu un neurolog aceste aspecte pentru o reevaluare a vechii tale probleme.
URL de referinţă