Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Probleme cu tiroida
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Anti tg sunt anticorpi care îți ataca tiroida in boala Hashimoto. La fel și anti tpo. E bine că sunt mici. Sa nu-i mai verifici data viitoare. Și celelalte rezultate sunt bune. In cazul in care va trebui să renunți la Euthyrox, sa o faci treptat: 2 săptămâni o zi 25, o zi jumate din 25, apoi 2 săptămâni 12,5, apoi o data la 2 zile inca vreo 2 săptămâni iar după vreo 2 luni in care nu ai luat nimic repeți tsh, ft3, ft4. In caz contrar te poți trezi cu niste rezultate mai rele decât cele din august!

Ai slăbit de când iei hormoni? Eu am slăbit 5 kg de când am mărit doza. Se știe că și culturiștii iau t3 înainte de concurs dar tu sa nu faci așa ceva acasă!
Analizele astea m-a pus să le fac endocrinologul acum 2 luni, după ce în spital în urmă cu o lună mi-au găsit TSH-ul mărit, și tot atunci mi-a prescris 25 mg de Euthyrox. Dar eu în loc să iau Euthyrox-ul am scos treptat Amiodarona, că deja îi simțeam tot mai multe efecte ciudate, așa că am o lună de cînd n-am mai luat deloc Amiodaronă. De fapt am o lună de cînd n-am mai luat nici un medicament și văd că merge treaba bine pînă acum.

De slăbit n-am reușit să slăbesc, de fapt nici nu tare mi-am bătut capul cu asta, că n-am avut vreme, am greutatea de bază, 115 kg ... happy dar ar trebui să-mi bat capul și cu asta că vine minten porcul și-i bai mai mare dacă nu-i fac loc ... happy

Îs curios acum să văd dacă nu și-a redus atriul dimensiunile, acum 3 luni era 57 mm, dar de atunci n-am avut nici un episod de fibrilații, nici măcar extrasistole care înainte le aveam una-ntruna ...
Pagini: 1 2
URL de referinţă