Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: hipertrofie testiculara canina
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua. Un catel al strazii atat de frumos ca il indrageste toata lumea, de talie mica, am observat cand ma jucam cu el o boala tare ciudata. Unul din testicule este foarte mare (umflat) si pare ca scrotul e crapat si e iesit pe maimult de 3 sferturi, invelit ca intr-o membrana transparenta, cu vinisoare de sange. i-am facut si poze, daca am cum, o sa vi le trimit.
Ce trebuie facut ca sa scape de aceasta boala, deoarece se vede ca e jenat la mers...
Trebuie dus la veterinar si operat. Sunt cabinete veterinare care sterilizeaza gratuit cainii strazii.
(22-04-2018 07:39 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Trebuie dus la veterinar si operat. Sunt cabinete veterinare care sterilizeaza gratuit cainii strazii.
Corect. Voi cauta. Insa pana atunci cred ca va fi tarziu. pare ceva foarte grav. Macar vreo parere despre ce e vorba si daca pana la operatie nu trebuie facut ceva.
Faceti o poza, mergeti la cel mai apropiat cabinet veterinar si cereti o parere.
(22-04-2018 09:06 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Faceti o poza, mergeti la cel mai apropiat cabinet veterinar si cereti o parere.
Multumesc. Tocmai de aceea am scris aici, pentru o parere a unui medic specialist. Altfel, ma duceam direct la cabinet.
Imi pare rau ca trebuie sa o spun, dar noi dam sfaturi cum ar trebui sa isi rezolve oamenii problemele! Nu dam consultatii online. Nu am face asta nici daca am fi cu totii medici specialisti. Poza a fost postata abia acum, dar chiar si asa, cum credeti ca se poate rezolva problema pe care o are cainele fara sa treceti pe la cabinet?! Se vede de la o posta ca e vorba de o leziune scrotala (probabil a fost muscat de alt caine). In aceste conditii, cu cat veti amana, cu atat va creste riscul unei infectii.
URL de referinţă