Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: wpw, tpsv
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Despre ablatii ventriculare eu stiu doar de dr. Vatasescu sa fi facut, cu o rata de succes de 70-80% as zice (nu pot sa iti spun exact, ca nu am urmarit pacientii pe termen lung). Nu sunt foarte multe, cred ca in jur de vreo 10 as spune, dar iarasi trebuie sa vorbesc cu dr. Vatasescu pentru ca sa fiu mai precis.
Despre defibrilatoare, doar anul trecut s-au implantat 150.

lika

robykozak,

si la celelate intrebari de ce nu raspunzi, sau tie tot medicul ti-a spus ca el face la toti 100% happy
si nu sunt riscuri implicate happy
Dar de unde sa stiu eu intreaga cariera a acestui medic??? Crezi ca am platit detectiv sa afle tot despre el ?? Pe un prieten l-a operat in urma cu 6 ani si a scapat definitiv de boala. Armmdt m-a asigurat ca e un electrofiziolog bun si m-a impresionat modul cum a vorbit cu mine la consultatie. Dar repet,tu ai o boala diferita de ce am avut eu. Eu am avut DUBLA CALE NODALA.

lika

inteleg, ca este alta boala. nu conteaza.

sa inteleg ca ai intrat pe forum, ai citit ce a scris armmdt, si 2 zi ai mers la operatie.
si ce ti-a explicat medicul???
la sigur trebuia sa-ti spuna ceva...despre riscuri, etc.
sau ti-a spus, hai ca te rezolv eu....
Nu. Eu nu asta am spus. Si ce am citit aici m-a ajutat, mai ales sa am curaj. Dar si multe alte informati am avut care toate la un loc m-au indemnat la ablatie. Si daca un bolnav se supune ablatiei dar nu are nevoie de ablatie,nu moare din acest motiv si nici urmari nu raman. Atat doar ca face operatia degeaba. Si studiul e o investigatie nu o operatie. Ablatie se face daca e necesar.
Buna armmdt ,
A mai trecut o saptamana si eu tot rau ma simt . Vineri am avut o zi excelenta , fara extrasistole , fara dureri in piept , in spate , fara ameteli , dar de sambata au revenit toate si nu mi-au trecut nici acum . Deja am obosit , nu mai am putere . Am fost la cardiolog si am venit cu o sacosa de medicamente (concor,preductal,betaserc,aspacardin) . Mi se face rau numai cand le vad , dar am inceput sa le iau . Nu vad nici o schimbare . I-am explicat ca ametesc numai cand inima bate puternic si simt pulsatiile pana in varful capului . Cand inima revine “pe calea cea buna” imi dispar toate simptomele . Nu stiu de ce mi-a dat betaserc , in zilele “bune” nu am nici cea mai mica ameteala . Eu simt ca am tahicardie , dar probabil ca datorita medicamentelor pulsul e normal , ca si tensiunea . Doar felul cum bate inima si cum resimt in gat bataile ma fac sa imi aduc aminte de vechea tahicardie . Si felul cum ies din criza , prin cateva batai mai puternice , seamana cu vechile crize . Nu stiu ce sa mai cred , oare mai am o cale defecta care nu s-a vazut la interventie ? . Nici pe holter sau ekg nu se mai vede . Daca nu as simti durerea in spate , presiunea in piept si ceafa , pulsatiile in gat as crede ca am luat-o razna , ca totul e numai in inchipuirea mea . Tu ce parere ai ?
La ce cardiolog ai fost sa faci controlul?
Despre senzatiile pe care le ai eu zic ca sunt valabile doua ipoteze:
1. Ori nu au de a face cu tahicardia, pentru ca le aveai si inainte si dupa. Pot fi generate de altceva.
2. Ori reprezinta o a doua tahicardie, care nu a fost inductibila la studiul electrofiziologic si de aceea nedescoperita.
Dar pana atunci spune-mi unde ai facut controlul.
Cardiologul este la policlinica din cartier , am mai fost la el , el m-a indrumat sa fac ablatia . Spune-mi , e posibil sa nu am puls mare pentru ca iau concor si de fapt sa fie tot o tahicardie ?
Sfatul meu ar fi sa mergi la control la dr. Vatasescu, pentru ca inteleg ca la dumnelui ai facut ablatia.
Da-i un telefon, explica-i despre ce e vorba si mergi la un control.
Concorul este un beta-blocant. Din cate stiu eu e indicat in cazuri de hipertensiune si angina pectorala.
E posibil ca tot ce ai tu sa fie doar atacuri de panica. Spui ca in timpul crizelor pulsul si tensiunea sunt normale. Daca ai avea tahicardie acest lucru nu ar fi posibil. De aceea zic ca nu cred ca aceste simptome ar fi legate de tahicardie.
Trebuie cercetat si in alte directii.
De aceea te sfatuiesc sa mergi la dr. Vatasescu, pentru ca dumnealui are si o mare experienta in acest domeniu.
Atacuri de panica de trei zile continuu ? Numai in somn nu mai simt nimic , dar in rest e la fel tot timpul . Ma rog in fiecare seara ca a doua zi sa ma simt bine pentru ca am multe de facut . Muncesc , ce-i drept nu cu muschii , dar nu ma pot concentra cum trebuie si nu am spor . Am pierdut numarul de telefon al d-nului Vatasescu , ultima oara am luat legatura prin e-mail cu dumnealui . Poti sa-mi dai numarul de telefon prin PM ? Cand pot sa-l sun , nu vreau sa fiu insistenta si sa-l deranjez cand nu trebuie . Multumesc inca o data pentru tot .
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
URL de referinţă