Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: wpw, tpsv
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Corny, verapamilul, alaturi de diltiazem, este un blocant al canalelor de calciu si pina de curind se evita categoric administrarea concomitenta de betablocant si blocant de calciu, din acest motiv probabil ti s-a parut ca medicii ar avea ceva cu doctoria respectiva. S-a schimbat insa "scoala de gindire" si se pare ca tocmai combinatia celor doua tipuri (un betablocant + blocant de calciu) ar fi medicatia de prima linie pentru a tine in friu aritmiile celor cu CMH. Din noiembrie si eu sint pe betaloc+diltiazem+sintrom. Prin anii 90 am luat si verapamil, diltiazemul insa mi se pare mai eficient, mai ales in combinatia cu betalocul. Ar trebui sa-l convingi cumva pe sotul tau sa ia verapamilul, precis i-ar cobori pulsul sub 100 cu cele doua medicamente. Si cu riscul de a te superagasa, nu uitati de sintrom si controlul INR-ului !!! Sanatate multa !
Verapamilul si Diltiazemul actioneaza in principiu cam la fel, ambele sunt betablocante clasa IV.
calciu blocante, clasa IV. Esti obositbig grin
Asa e, am vrut sa zic antiaritmice de clasa IV (conform clasificarii Vaughan Williams tongue)
Salut, sper sa nu supar pe nimeni, am incercat sa citesc toate articolele din subforumul "ablatie" dar am observat ca o parte din ele sunt destul de vechi. Ma intereseaza acum, in 2011, cat costa ablatia prin radiofrecventa. Am gasit pe alte site-uri oameni care spuneau ca ablatie a fost gratuita dar ca acum se percepe o "cotaxa".

am fost diagnosticat cu sindromul WPW lateral drept si imi este recomandata ablatia prin radiofrecventa. Am citit tot in acest forum, spunea cineva ca ablatia nu costa, ci doar "acea atentie" pentru doctor. Ma intereseaza daca are cineva informatii actuale legate de tarife.

In cazul meu crizele erau rare la inceput, atat de rare incat credeam ca "sunt indragostit" (eram copil)..mai apoi au inceput sa fie mai lungi..prin 2007 am avut cea mai lunga, m-a apucat seara si a tinut pana a doua zi. Actualmente se intampla cam de fiecare data cand alerg mai mult/mai repede sau cand am o emotie foarte puternica, dar nu neaparat. Se mai intampla si pur si simplu "din senin". Acum am 23 de ani si as vrea sa scap de chestia asta, mai ales ca am nu e complicat ci e o interventie destl de simpla cu sanse de reusita de 92% (din cate am citit pe forumuri). Nu ma tem de firele ce imi vor patrunde in corp ci vreau doar sa se termine.

Sunt student in Galati, si nu cunosc deloc Bucurestiul, de aceea as ruga pe cineva care a facut interventia sa posteze un numar de telefon la care poate fi contactat domnul doctor Vatasescu, sa intreb de preturi si sa imi fac programare

Va multumesc tuturor.

(@armmdt: sper ca nu a fost un mesaj redundant. Stiu ca e enervant ca cineva sa intrebe aceleasi intrebari la care deja s-a raspuns, dar vreau raspunsuri pentru 2011, fiindca am auzit ca tarifele au crescut anul asta. Multumesc)
Pentru programare la dr. V. da o cautare pe Google pentru Clinica Angiomed si afli tot ce te intereseaza: adresa exacta, cu localizare pe harta, telefoane, preturi de consult.Despre coplata pentru ablatie probabil ca doar doctorul sau eventual ARMMDT te va putea informa, nu stiu sa avem vreun coleg pe forum care sa fi facut interventia in acest an 2011. Numai bine !
(21-01-2011 05:02 PM)RaduC a scris: [ -> ]Am gasit pe alte site-uri oameni care spuneau ca ablatie a fost gratuita dar ca acum se percepe o "cotaxa".
Este vorba de aceeasi cotaxa care mai nou se aplica la orice serviciu medical. Cred ca informatii ar trebui sa fie si pe site-ul Ministerului Sanatatii sau al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Oricum, din cate stiu eu nu e ceva de speriat, nu e mare.

(21-01-2011 05:02 PM)RaduC a scris: [ -> ]Am citit tot in acest forum, spunea cineva ca ablatia nu costa, ci doar "acea atentie" pentru doctor. Ma intereseaza daca are cineva informatii actuale legate de tarife.
Am mai spus, dar o repet, sa nu vad astfel de discutii pe Forum. Ele se poarta de cine este interesat doar prin mesaje private, e-mail, telefon etc.
(21-01-2011 06:51 PM)uliana a scris: [ -> ]Pentru programare la dr. V. da o cautare pe Google pentru Clinica Angiomed si afli tot ce te intereseaza: adresa exacta, cu localizare pe harta, telefoane, preturi de consult.Despre coplata pentru ablatie probabil ca doar doctorul sau eventual ARMMDT te va putea informa, nu stiu sa avem vreun coleg pe forum care sa fi facut interventia in acest an 2011. Numai bine !

Cei de la clinica Angiomed "nu pot divulga datele de contact ale doctorului". Asta e ce mi-au raspuns. Pot doar sa fac programare la consultatie. Mi-au spus pretul unei consultatii, dar nu vreau asta. Eu vreau pur si simplu sa vad cat costa ablatia. Nu vad nici un rost in a plati alta consultatie.

Asa ca rog unul din pacientii dansului sa ma ajute. Daca nu pe forum, privat la adresa radhoo_11@yahoo.com sau numarul de telefon 0720680074. Va multumesc.

@ armmdt: scuze de deranj
Nu e nici un deranj.
Dar trebuie sa intelegi ca fara acel consult dr. Vatasescu nu are cum sa te programeze la ablatie. Iar la Spitalul de Urgenta nu face consult din 2 motive:
- e spital de urgenta, deci acolo sunt consultati pacientii decat daca au suferit o interventie in spital si vin la control sau daca vin in urgenta la camera de garda.
- acolo trag toti de el in toate partile, e chemat in mai multe locuri deodata in asa fel incat nu poate sa stea sa consulte cum trebuie un pacient si sa discute cu el.
Mi se pare normal ca cei de la Angiomed nu ti-au dat datele de contact ale doctorului. Asta pentru ca, pe de o parte, acele date sunt particulare si poate doctorul nu vrea sa le aiba chiar toata lumea. Si, pe de alta parte, cererea ta suna cam de genul: "de ce sa va mai dau voua bani, dati-mi datele doctorului, il contactez eu direct si pe voi va shuntez"
Nici o alta clinica nu ti-ar fi dat datele respective, nu gandi de rau despre Angiomed.
(25-01-2011 07:18 PM)RaduC a scris: [ -> ]Eu vreau pur si simplu sa vad cat costa ablatia.
Ablatia se va face in cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca, asa ca nu are legatura cu clinica Angiomed.
Despre cat costa ablatia, daca esti asigurat ea este gratuita. Exceptand "costurile" inerente de pe la noi. Dar despre care sper ca nu aveai de gand sa il intrebi pe dr. Vatasescu. Il vei jigni si s-ar putea sa te alegi cu o reactie violenta.
Astfel de informatii le poti obtine de pe la alti pacienti, colegi de forum etc, dar numai in mod privat, prin PM, e-mail, telefon ... dar sa nu vad astfel de discutii pe Forum.

(25-01-2011 07:18 PM)RaduC a scris: [ -> ]Asa ca rog unul din pacientii dansului sa ma ajute.
S-ar putea ca dr. Vatasescu sa nu fie deosebit de incantat sa vada ca pacientii lui ii imprastie numarul de mobil pe Internet. Si, cum spuneam, s-ar putea sa obtii o reactie nedorita.
De aceea poate ar fi bine sa te programezi la o consultatie si sa discuti fata in fata cu dr. Vatasescu. Plus ca acea consultatie e necesara, fara ea nu poate sa isi dea seama daca e cazul sa te programeze sau nu la o ablatie.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
URL de referinţă