Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: wpw, tpsv
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
E cam parazitat, dar nu vad nimic deosebit. Axul QRS-ului e orizontalizat, la 0 grade, dar inca in domeniul normal. In rest nu vad ceva din cauza caruia ar trebui sa te simti rau.
Si stai linistita, ca si eu mai am extrasistole, dar nu atat de multe si nu le bag in seama.
Sa traiesti 1000 de ani , sa-i ajuti si pe stranepotii nepotilor nostri , sau sa ai grija ca urmasii tai sa duca traditia mai departe !
Din pacate nu am urmasi (din cate stiu eu tongue).
Na, dragule, tare ma tem ca in conditiile astea chiar nu vei scapa de clonare !
Cum ai gasit tu solutia radicala!! Eu zic sa il ajutam pe armmdt sa aiba mai mult timp liber, sa fie mai odihnit si astfel sa se ocupe de rezolvarea problemei prin metodele clasice, nu prin inginerie genetica! Ce idee! Uite, nici chiar eu, care vorba aia, am o varsta, nu m-as gandi la asa ceva cata vreme profa mea de sexologie, imi confirma zambind, ca totul e ok! big grin
Nu-i vorba de nici o solutie radicala,voiam doar sa-l avertizez ca asta-l paste daca ... De altminteri, a fost de acord cu clonarea sa, daca nu doare ! Asa a afirmat el, pe bune, la Discutii generale , Intrebari pentru ARMMDT, prin august, da' talica erai atunci in concediu, cu berici, pepeni, etc. Si stii ceva, nu sint eu de vina ca ARMMDT si-a tras un forum de mare fel, ne-a adunat gramada ,ne-a rasfatat, ba chiar ne-a creat unora (de pilda, mie ! ) dependenta de forum. Acu' spune tu, cum sa-l ajut eu sa aiba mai mult timp liber si sa fie mai odihnit - si fac ce zici Huh! In rest, nu ma provoca, ca uite acum dau drumu' la condei si nu sintem pe topicul potrivit !
Salut la toata lumea! Dupa o cautare pe google despre crioablatie se pare ca va alegeti cu un nou membru si frate de suferinta in acelasi timp sad.Problema mea e urmatoarea:Am 22 de ani si de vreo 8 ani am niste simptome care acuma sunt diagnosticate ca TPSV. Inima mea arata normal la ecografie si EKG perfect normal,de aceea doctorul a zis ca am boala lui Bouveret. Pana sa imi prinda un TPSV pe EKG toata lumea ma credea nebun pt ca pana ajungeam la spital,se opreau!Toate TPSV pe care le-am simtit nu au fost asa de violente totusi,ca cel prins pe EKG(ultimul),la asta avem in jur de 240 batai pe minut sad.Doctotul mi-a spus ca daca fac ablatie o sa fiu un om total fara probleme,dar eu ma indoiesc.Trebuie sa mai mentionez ca pana sa ma decid acum 1 an sa nu mai beau,pepsi,cola si altele faceam TPSV si de 4 ori pe saptamana,toate cu debut brusc si final la fel de brusc,acuma e al 3-lea de 1 an incoace.De curand(1-2 ani) au parut si niste extrasistole dar care sunt "frectie" in coparatie cu TPSV.Ablatia ar urma sa fie facuta de As. univ. Dr. Alexandru Deutsch,undeva in Craiova,insa mi-e groaza imensa de "bloc",care poate avea loc in timpul ablatiei,fara sa stiu exact ce este stiu doar ca daca se intampla singura sansa e un stimulator cardiac.VREAU DACA SE POATE,ADICA VA ROG DIN TOT SUFLETUL SA IMI SPUNETI ORICE,PARERI,OPINII,SFATURI....ORICE,PENTRU CA SUNT DISPERAT,AM ATACURI DE PANICA SI M-AM IMBOLNAVIT DE NERVI DIN CAUZA ASTA SI CATEODATA,DACA AS AVEA UN PISTOL LA INDEMANA,ZAU CA M-AS IMPUSCA FARA REGRETE! sad
Hei, mai usor cu armele..... Citeste topicul cu ablatii si o sa vezi ca sunt f. multi care au facut-o si care sunt bine merci acum. Si eu am facut ablatie aici in Bucuresti la Dr. Vatasescu si acum nu mai am nimic. Si sa stii ca am avut TPSV de la 16 ani pana anul trecut(36 ani) asa ca mai citeste si nu te da cu capul de pereti.

Curaj
Fii binevenit, Socrate ! Stii ca venind la noi, deja esti coleg cu doctor Alex/adeutsch/, fiind si el membru al forumului nostru? De ce sa te ablateze la Craiova, noi il stim aici, in Bucuresti, la Spitalul Caritas ?!! Si daca inima iti este sanatoasa, doar circuitele electrice sint deranjate, de ce te indoiesti de reusita ablatiei - doar pentru ca ilustrul filozof al carui nume il porti a zis cindva "tot ceea ce stiu e ca nu stiu nimic" ? Ai aflat tu de cazuri concrete in care ablatia a fost un rateu atit de mare incit s-a lasat cu stimulator cardiac ? Eu cred ca ai auzit ceva despre acele situatii de "bloc" provocate constient (ablatarea nodului atrio-ventricular, adica intreruperea voita a legaturii dintre atrii si ventricole, urmata intr-adevar de implantarea unui stimulator unicameral pentru ventricole) ca unica solutie pentru cazuri foarte deosebite, la persoane virstnice, cu suferinte altminteri irezolvabile. Hai sa punem raul in fatza : poate nu-ti iese din prima, dar manevra este repetabila, avem colegi aici pe forum care s-au rezolvat prin a doua ablatie si azi sint bine, sanatosi !! Zic si eu precum antevorbitoarea : nu mai bine lasi naibii armele si-ti aduni curajul pentru o ablatie ??
Dr. Deutsch lucreaza la Caritas in Bucuresti, dar ablatiile le face la Centrul de Cardiologie Craiova, ca acolo au aparatura necesara. Si uite asa facem impreuna, odata pe saptamana, naveta la Craiova el si cu mine.
Socrate, ablatia o sa iti fie facuta de dr. Deutsch impreuna cu mine. Si eu zic sa stai relaxat big grin
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
URL de referinţă