Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: NISTAGMUS CONGENITAL
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Sufar NISTAGMUS de la nastere, in plus hipermetropie, astigmatism, miopie, strabism, fotofobie si de cativa ani imi apar niste "musculite" care coboara usor dupa care dispar. Pe la ce varsta am sa-mi pierd definitiv vederea? Am varsta de 43 de ani si circa 15 ani vechime, vederea imi scade pe zi ce trece, nu mai fac fata activitatilor de serviciu, obosesc psihic din cauza ochilor si as vrea sa ma pensionez dar nu stiu ce sanse am si ce trebuie sa fac. Ajutor de handicap, in afara de pensie de invaliditate, oare pot sa obtin?
Va rog, daca ar putea cineva sa-mi spuna ce am de facut.
Multumesc mult!
Vivi draga, cu toata bunavointa, dar pui o intrebare la care cred ca nici marea doamna a oftalmologiei romanesti, Monica Pop, nu ti-ar putea raspunde pe un forum decit cel mult "Fa-ti o programare si hai sa te consult !"
Nici in ce priveste pensionarea medicala sau ajutorul de handicap nu putem sti ce sanse ai. Cred ca treaba trebuie demarata incepind - ca de regula - cu trimiterea de la medicul de familie la specialist. Va fi singurul in masura sa-ti dea niste informatii pertinente ! Bafta si sanatate !
Daca ma puteti consulta si ajuta in vederea pensionarii ,va rog sa-mi spunete unde va pot gasi.
Vivi, se pare ca nu ai inteles ce ti-am scris, te rog sa citesti din nou si mai atenta mesajul meu anterior !
Tu ma confunzi cu doamna prof. dr.Pop sau vreun specialist, ceea ce nu e cazul ! Sint un moderator si atit !happy
URL de referinţă