Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Dureri de cap
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara!De aproximativ 1 an de zile ma confrunt cu o durere de cap insuportabila,simt cum se umfla vena cervicala si imi face presiune in cap dupa care imi amorteste partea dreapta a fetei,am fost la neurolog si mi a dat niste calmante,cat timp le iau imi trece durere cat de cat,daca nu durerea persista,durerile sunt cu stari de voma,am facut si IRM craniu+angio+coloana cervicala,dar pana ajung la medic cu rezultatul as dori si o parere din partea Dvs,Va multumesc
Cum am putea sa ne dam cu parerea cata vreme nu ai un rezultat al investigatiei imagistice? Ai facut un set complet de analize de baza? In plus, nu ai spus ce varsta, greutate, inaltime ai!
Daca rmn-ul este normal ar trebui ca neurologul sa-ti dea o reteta care sa includa niste analgezice usoare si altele mai puternice. Primele trebuie luate imediat cum apare durerea. Cu cat iei pastila mai devreme cu atat sansele sa-ti treaca sunt mai mari. Daca dupa 8 ore nu ti-a trecut mai iei una iar daca durerea devine insuportabila iei medicamentul mai puternic. Evita mancarurile fast-food, branza invechita, ciocolata, ceapa, alcoolul.
Ai observat daca durerea apare de obicei inainte de menstruatie?
(13-02-2018 12:49 PM)ElenaM a scris: [ -> ]Daca rmn-ul este normal ar trebui ca neurologul sa-ti dea o reteta care sa includa niste analgezice usoare si altele mai puternice. Primele trebuie luate imediat cum apare durerea. Cu cat iei pastila mai devreme cu atat sansele sa-ti treaca sunt mai mari. Daca dupa 8 ore nu ti-a trecut mai iei una iar daca durerea devine insuportabila iei medicamentul mai puternic. Evita mancarurile fast-food, branza invechita, ciocolata, ceapa, alcoolul.
Ai observat daca durerea apare de obicei inainte de menstruatie?

Durerile sunt aproape zilnice,cu stari de voma si senzatia ca se umfla vena cervicala,care imi face presiune asupra ochiului si nu reusesc sa l mai tin deschis,in ultima perioada imi amorteste si mana dreapta,stari de ameteala,si lipsa de concentrare.astept rezultatul de la rmn sa vedem ce o sa mi spuna.

(12-02-2018 11:56 AM)SoulHealer a scris: [ -> ]Cum am putea sa ne dam cu parerea cata vreme nu ai un rezultat al investigatiei imagistice? Ai facut un set complet de analize de baza? In plus, nu ai spus ce varsta, greutate, inaltime ai!

Analizele mi au iesit bune,am varsta de 32 de ani,greutatea 57 kg si inaltimea de 1.63.
Buna ziua ! recent mi sa depistat Disfunctie vegetativa si ca consecinta am avut Atac de panica, puteti sa-mi sfatuiti remedii naturiste sa scap de criza, Va multumesc !
URL de referinţă