Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Leucemie
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Totul sa intamplat in septembrie-octombrie aveam o stare de somnolenta dormeam mult iar intr-o seara eram la camin si m-a apucat in trei seri niste puseuri de caldura am rosit toata si imi era rau nu am luat in considerare insa cand s-a intamplat a 4 oara am mers la urgente si atunci nu am avut nicio modificare al analizelor pana dupa o saptamana cand am venit acasa si am mers iar la analize unde am descoperit limfocita%51 si neutrofilele %36 si vol med trombicitar 11 am mers la analize pt ca aveam dureri abdominale(timp de un an am avut aceste dureri pe care le-am verificat permanent prin ecografii care erau normale ma lasat durerea si ma apucat iar in momentul in care am luat decizia sa merg di nou la medic.)am facut ecografie din nou la fel a iesit normala am facut si analiza pentru hp care a iesit usor pozitiv si a zis medicul ca analizele sunt modoficate tocmai din cauza helicobacterului am luat 3 zile antibiotic 1 mg/zi mi-a trecut cateva saptamani am refacut analizele care au iesit normale iar dupa 2 luni de la acest eveniment iar ma cam luat durerile abominale cu tot cu puseuri de caldura si stare de rau ba chiar mai mult aveam niste puncte mici rosii pe corp am mers la dermatolog care m-a asigurat ca sunt ok si ca acele puncte sunt mici vascularizatii dupa care am facut pe 10 decembrie ecografie la fel normala si alte doua seturi de analize in primul set aveam limfocitele %53 si neutrofilele 38 iar al doilea set aveam wbc 4.9 limfocitele %51 neutrofilele %38 neutrofilele 1.9 si hemoglobina 13 la fel medici a zis ca este totul ok si ca aceasta modificare este datorita infectiei netratate corect cu hp.In aceasta perioada din decembrie pana acum am obseravat ca stranut foarte mult si am o stare de raceala usoara fara febra chiar si peste antibioticele pe care il iau acum 15 zile pentru hp si mi-au aparut niste ganglioni foarte foarte mici cam cat o boaba de orez poate chiar jumate de boaba in zona cefei si in zona occipitala sunt asa mici iar la gat am unul cam cat o boaba de porumb insa acesta este mobil tin sa precizez ca si cei foarte mici sunt la fel mobili .
Nu am inteles de ce ai denumit subiectul "Leucemie"!? Ai primit un astfel de diagnostic?!! Discuta cu un specialist hematolog pentru a completa analizele cu altele mai speciale. In niciun caz problemele tale nu pleaca de la infectia cu HP. Nu ai spus varsta, greutatea alte probleme medicale. Nu e nevoie sa postezi de 4 ori acelasi subiect!
(03-02-2018 10:27 AM)SoulHealer a scris: [ -> ]Nu am inteles de ce ai denumit subiectul "Leucemie"!? Ai primit un astfel de diagnostic?!! Discuta cu un specialist hematolog pentru a completa analizele cu altele mai speciale. In niciun caz problemele tale nu pleaca de la infectia cu HP. Nu ai spus varsta, greutatea alte probleme medicale. Nu e nevoie sa postezi de 4 ori acelasi subiect!

Am 22 de ani greutatea de 56 kg si 1.58 înăltime m-am adresat unui specialist care a zis ca ar putea fi vorba de leucemie sau de o infecție vitală sau bacteriana iar hematologul la care am zis nu a zis nimic in legatura cu vreo leucemie însă eu nu prea mai am incredere pt ca am mai fost la medici si nimeni nu zice nimic concret si de aceea am scris aici pentru a primi opinii si îndrumări pentru ca in momentul de fata nu mai am incredere in sistemul medical de aici.Acum zic ca modificarile hemoleucogramei sint din cauza HP iar alți ca am vreo infecție vitală ca analizele nu le arata vreo leucemie...eu ca orice om normal ma gandesc la aceasta boala pt ca am citit pe internet ca modificarea limfocitelor si neutrofilelor atestă vreo forma de leucemie.As dori o parere si eventual o îndrumare.Multumesc!
Incearca sa faci un tabel cu valorile analizelor facute (hemoleucograma) inclusiv cu valorile de referinta aferente pentru a putea urmari evolutia unor parametri. Nu trebuie sa te sperii si sa-ti inchipui ca daca unele valori depasesc putin limitele de referinta e neaparat ceva grav. Poate fi o situatie tranzitorie, datorita unor cauze temporare ce modifica acesti parametri (o infectie in organism in sfera stomato, amigdaliana, renala, etc) Cauta un doctor care sa aiba rabdare sa te asculte si caruia sa-i prezinti sinteza acestor analize. Gandeste pozitiv, nu pune raul inainte, pentru ca anxietatea te poate face sa te simti rau fara sa ai ceva cu-adevarat grav.
Am facut pe parcursul acestor luni si am observat ca limfocitele % nu cresc mai mult de 53 cand ajung acolo scad iar la 51 însă eu de cate ori am facut analize tot acolo l-am gasit iar neutrofilele % de la 36 au crescut la 38 ceea ce ma facut sa ma sperii si mai mult au fost wbc care am vazut ca au scazut la 4.9 si neutrofilele 1.9 însă si aparitia micilor ganglioni care mai tarziu am inteles ca cei occipitali la paplapre se simt si ca e ceva normal pt ca nu cresc si ca daca apas tare este normal să ii simt sper din suflet ca totul sa intre pe un făgaș normal va multumesc pentru răspunsul acordat face foarte mult pentru mine si ma ajuta sa nu ma mai gandesc la boli grave.Va multumesc inca odată!
URL de referinţă