Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Boala paget sau eczema? Unde pot face investigatii?
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Problema mea e in felul urmator: de aproape un an (!) am mancarimi de mameloane si recent a inceput sa mi se usuce pielea pe ambele mameloane. Mi se pare ca sunt si un pic modificate in sensul ca au mai multe bubite sau denivelari. Prima data mamelonul stang ma manca si de vreo 2 saptamani ma mananca si cel drept. Din ce am observat, mancarimile se amelioreaza in apropierea ciclului, apoi revin. Pe langa aceste mancarimi, cateodata simt si o durere ciudata, pulsatila. Intr-un timp dadeam cu saliva si ma ustura! Alteori nu am absolut nici un simptom.

O corelatie cel putin ciudata. Inainte sa apara aceste mancarimi, am avut sanii foarte umflati si durerosi si mi s-a dat sa iau Evening Primrose si Mastodynon si sa ma ung cu diclofenac. In urma ecografiei, am primit diagnosticul de Mastoza fibrochistica. Dupa tratament, sanii s-au desumflat dar am ramas cu aceste mancarimi insuportabile.

Spuneti-mi va rog, unde sa ma duc ca sa aflu de ce sufar? Ma tot gandesc ca am boala Paget SI nu sunt asigurata, NU STIU unde sa ma duc. Am fost si la ginecolog si mi-a raspuns superficial sa ma dau cu o crema. Nici macar nu s-a uitat sa vada daca e ceva in neregula.

Trebuie sa fac biopsie? Unde fac investigatii ca sa aflu daca am boala Paget sau nu?
PS. Am 28 de ani.
Chiar daca nu ai asigurare tot ai nevoie de indrumarea unui medic ginecolog. Evita sa mergi in spital unde te expediaza in 2 minute.
URL de referinţă