Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Ce este fibrilatia atriala
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pentru dl.armmdt
AM FOST DIAGNOSTICAT CU FIBRILATIE ATRIALA PAROXISTICA SI AM NEVOIE DE INTERVENTIE PE CARE INTELEG CA O POT FACE NUMAI LA SPITALUL DE URGENTA LA DL.DR. VATASESCU
VA ROG SA-MI SPUNE-TI CARE SUNT COSTURILE ACESTEI OPERATII.
ASTEPT RASPUNS,MULTUMESC!
Pai trebuie sa cumperi cateterul pentru sistemul de mapping 3D, care, din cate stiu eu, este in jur de 4000 euro. Apoi stiu ca este necesar un cardioCT, care este cam 1500 RON, daca vrei sa stai intr-o rezerva privata este 250 RON pe noapte. Asta asa, ca sa iti faci o idee. Dar preturile si conditiile exacte le poti afla cel mai bine vorbind cu dr. Vatasescu. Eu ce ti-am spus e numai din auzite.
Multumesc pentru raspuns dar mai am o intrebare .In cazul in care sunt nevoit sa repet interventia (de la dv am inteles ca dl dr nu a dat gres pana acum cu exceptia pacientului care era in fibrilatie permanenta) acest cateter poate fi refolosit?.Intreb asta pentru ca eu sunt nevoit sa imprumut suma necesara si mi-e teama sa nu raman si plin de datorii si cu problema nerezolvata.
Din cite stiu eu, cateterul categoric nu poate fi refolosit, intrucit nu poate fi supus sterilizarii.
Gresit !
Asta este o veste minunata ca am gresit de asta data ! Sa inteleg ca la noua ablatie care te asteapta se vor putea folosi vechile catetere ? N-ai vrea sa fii un pic mai explicit, te rog ?
Cateterul pentru mapping 3D nu poate fi refolosit, asa ca in cazul unei noi interventii trebuie cumparat altul. Cateterul are un cip incorporat care nu ii permite sa fie recunoscut de sistem decat un anumit numar de ore de la momentul identificarii.
Nici macar pentru un studiu electro?
Cred ca faci o confuzie. Cateterele de ablatie si de diagnostic se pot steriliza. Dar cateterul acela mai deosebit, folosit de sistemul de mapping 3D, nu se poate.
Scuze pt. inducere in eroare!Sigur am inteles gresit.
URL de referinţă