Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Ce este fibrilatia atriala
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Liliana07, ce mai faci, cum iti merge ? Nu ti-am "auzit" demult glasciorul ! Mai aflam si noi ceva despre tine sau treci doar tiptil prin forum ?? big grin
Buna,Uliana.
Ma bucur ca nu m ai uitat.Nu pot sa cred ,dar aproape ne am sincronizat.Astazi m am gandit la tine si surpriza!...Cand am intrat aici am gasit mesajul de la tine.Multumesc mult.Astazi nu fac tocmai bine pentru ca noaptea trecuta m-am simtit rau,in sensul ca simteam ca imi este rau in piept si nu intelegeam ce am,mi-am luat tensiunea si aveam aproape 16 si inima batea foarte rar,sunt obisnuita sa bata si cu 50 batai pe minut dar acum a fost mult mai rar cred ca aproape 40.Bineinteles am intrat in panica,n-am prea stiut ce sa fac am luat ceva pentru tensiune si ca de obicei(ai sa razi)am mers si am facut dus,m-am imbracat si am asteptat sa vad ce se mai intampla.Cam asta fac eu acum.Acum intru mai rar aici pentru ca sunt copiii in vacanta si nu prea mai am acces,dar oricum incerc sa fiu la curent cu noutatile de pe forum.Sper ca tu esti atat cat se poate de bine si astept vesti.Multa,multa sanatate!
Liliana draga, nu prea imi vine sa rid, constat numai ca fiecare din noi avem o "strategie de avarie" pentru momentele cind raul depaseste anumite limite cu care sintem deja familiarizate.In ultima vreme n-am mai facut bradicardii atit de marcate, dar in astfel de momente - am mai spus pe forum - frec covoarele in patru labe ca sa creasca pulsul cumva. Daca raul persista, vine si la mine etapa a doua, cu dusul, imbracatul si mina pe geanta de spital cea vesnic facuta!
In rest, vorba ta, fac cit pot de bine si incerc sa nu ma gindesc la doua evenimente ce ma asteapta si ma streseaza rau de tot: termoizolarea blocului,respectiv in interior schimbarea racordurilor de PEXAL la calorifere.Nu stiu cum am sa le fac fata, simt numai ca motorul o ia pe repede inainte cind mi-aduc aminte de ele ! Sa-ti mearga si tie cit se poate de bine, sa fie macar suportabil !Heart
Uliana,am avut o noapte groaznica din nou.Aceeasi poveste,inima bate rar ametesc,capul imi pulseaza etc,nu stiu ce sa fac,sa merg la spital?Chiar nu inteleg ce mi se intampla,pentru ca in afara de faptul ca am fost putin mai stresata ca de obicei nu am facut nimic deosebit ca sa apara aceasta stare de rau.Cred ca o sa merg in cursul zilei la urgente,desi nu stiu daca ma vor ajuta prea mult,pentru ca am mai trecut prin stari de rau(fibrilatii)si ma trimit acasa fara sa ma ajute prea mult.Scuze,nu sunt prea coerenta.Sper ca va trece si asta.
Eu zic sa te duci la spital si, mai mult decat atat, sa mergi la un control urgent la cardiolog. Din ce descrii tu senzatiile ar avea legatura cu o bradicardie destul de marcanta. Eventual poti incerca o inregistrare holter daca la ECG-ul pe care o sa il faci in spital nu iese nimic.
Liliana, are ARM-MED perfecta dreptate, ar trebui un control serios si vazut daca aceste bradicardii nu cumva sint cauzate de vreo problema cu nodul sinusal.
Ai mai demult bradicardiile sau sint mai recente si cit de des apar ?
(10-07-2011 11:53 AM)uliana a scris: [ -> ]ar trebui un control serios si vazut daca aceste bradicardii nu cumva sint cauzate de vreo problema cu nodul sinusal.
Sau de vreo problema de conducere atrio-ventriculara ...
Am mai avut stari asemanatoare dar de obicei erau legate de fibrilatie.Cred ca mi s-a spus o singura data ca as avea o usoara problema de conducere atrioventriculara dar nu s-a pus niciodata accent pe asta.Oricum m-ati convins si o sa merg acum la spital.Multumesc pentru sfaturi.Cand ma intorc o sa va dau vesti.
Am sosit acasa.Au spus ca am avut o criza de aritmieEXV,ceva cu doua batai intr-una,au spus ca nu este ceva grav si m-au scos cu xilina.Inca nu ma simt bine dar sper ca dupa ce o sa si dorm va fi mai bine pentru ca acum probabil din cauza oboselii acumulate imi simt bataile in tot corpul si inca am o durere in piept,si o stare de lesin.Oricum voi merge sa anunt medicul meu ce am patit.Inca o data va multumesc pentru sfaturi.Uliana,te rog frumos daca stii,exista sau iei tu un medicament pentru linistire,ceva naturist care chiar sa aiba efect si sa nu aiba efecte negative?M-am saturat sa tot iau o multime de medicamente pentru depresie care nu ma fac sa ma simt bine.Multumesc si multa sanatate.
Uff, bine ca ai aparut si momentan s-a rezolvat. Pot sa-ti recomand cu toata caldura tinctura de paducel, face foarte bine mai ales pentru nemernicele de esv-uri, dar ajuta si in alte aritmii, le mai "imblinzeste", devin mai suportabile. Tinctura o gasesti la orice plafar, nu da dependenta, n-are reactii adverse, regleaza bine si tensiunea.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
URL de referinţă