Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Ovar drept micropolichistic
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2

andreeaandreea

Buna ziua,
In urma unor analize de sange am urmatoarele valori
FreeT4-16,8 in limite normale
Estradiol-364,9 in limite normale
FSH-3,69 in limite normale
LH-10,07 in limite normale
Progesteron-2,91 in limite normale
Prolactina-23,16 in limite normale
Testosteron-2,13 limita era de 1,67 deci e putin depasit
TPO-13,11 in limite normale
Ac Anti-Tiroglobulina <10 in limite normale
DHEAS-676.3 limita era de 408 deci este depasit
Cortisol seric-280.5in limite normale
CA 125-6.1 in limite normale
CA15-3--14.8 in limite normale
PTH-51.7 in limite normale
Papanicolau-foarte bun
Secretie Vaginala-foarte buna
Am ciclu menstrual regulat nu am avut niciodata intarzieri sau lipsa ciclu.Am fost la doctorul ginecolog si in urma ecografiei transvaginale mi-a spus ca am ovarul drept micropolichistic,cel stang functioneaza perfect normal si mi-a prescris VITEX.Intrebarea mea este: Este cazul sa imi fac probleme? Exista sanse sa nu pot ramane insarcinata? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Multumesc anticipat
Ce varsta aveti? Ati incercat pana acum sa obtineti o sarcina? Va stiti cu alte probleme de sanatate? Banuiesc ca ati facut eco transvaginala cu un anumit motiv.
In mod normal nu ar trebui sa aveti probleme de fertilitate, dar sa urmati tratamentul prescris.

andreeaandreea

(05-01-2018 05:40 PM)Ioana. a scris: [ -> ]Ce varsta aveti? Ati incercat pana acum sa obtineti o sarcina? Va stiti cu alte probleme de sanatate? Banuiesc ca ati facut eco transvaginala cu un anumit motiv.
In mod normal nu ar trebui sa aveti probleme de fertilitate, dar sa urmati tratamentul prescris.

Am 22,nu am încercat pana acum dar ne dorim... Și as vrea sa știu dacă pot întâmpină probleme. Nu am alte probleme de sănătate, ciclul este regulat...
Iti pui fel de fel de intrebari si faci cele mai scumpe analize cand tu nici macar nu ai incercat... Am avut si eu chisturi si luna urmatoare am ramas insarcinata. Nu e normal ca la 22 de ani sa ai astfel de preocupari

andreeaandreea

(27-01-2018 11:55 AM)ElenaM a scris: [ -> ]Iti pui fel de fel de intrebari si faci cele mai scumpe analize cand tu nici macar nu ai incercat... Am avut si eu chisturi si luna urmatoare am ramas insarcinata. Nu e normal ca la 22 de ani sa ai astfel de preocupari




Pai îmi pun fel de fel de întrebări ca ne dorim acum
Foarte bine dar ordinea este alta - mai intai sa incercati cateva luni iar daca nu reusiti sa mergeti la medic. Cu banii care i-ai dat pe analize faceai un weekend la Paris...

andreeaandreea

(27-01-2018 01:27 PM)ElenaM a scris: [ -> ]Foarte bine dar ordinea este alta - mai intai sa incercati cateva luni iar daca nu reusiti sa mergeti la medic. Cu banii care i-ai dat pe analize faceai un weekend la Paris...


Din fericire nu am plătit nici măcar 1 leu.. Nu as fi putut sa merg la Paris
Nici un medic intreg la minte n-ar recomanda toate analizele astea unei persoane de 20 de ani fara simptome si fara probleme de fertilitate de cel putin un an de zile. In ce priveste markerii tumorali ei nu pot fi folositi pentru screening pentru ca se pozitivizeaza doar in stadiile mai avansate ale bolii. Sunt alte analize mai ieftine care ies modificate in caz de cancer dar se pare ca pila ta nu prea se pricepe din moment ce nu s-a gandit nici la vreo afectiune mentala...
Ce am observat eu este ca femeile ca tine preocupate de calcule, teste de ovulatie si de sarcina obtin mai greu o sarcina

Ralucarusu

(28-01-2018 01:27 PM)ElenaM a scris: [ -> ]Nici un medic intreg la minte n-ar recomanda toate analizele astea unei persoane de 20 de ani fara simptome si fara probleme de fertilitate de cel putin un an de zile. In ce priveste markerii tumorali ei nu pot fi folositi pentru screening pentru ca se pozitivizeaza doar in stadiile mai avansate ale bolii. Sunt alte analize mai ieftine care ies modificate in caz de cancer dar se pare ca pila ta nu prea se pricepe din moment ce nu s-a gandit nici la vreo afectiune mentala...
Ce am observat eu este ca femeile ca tine preocupate de calcule, teste de ovulatie si de sarcina obtin mai greu o sarcina

Doamna draga, "pila" mea a observat modificari la nivelul fetei, foarte multe coșuri și pilozitate excesiva, în acest caz se fac anumite analize, investigații indiferent de vârstă.... Dar nu cred ca sunteți dvs în măsura sa judecați din moment ce nu aveți calificare în domeniu și când va dați cu părerea mai mult va interesează cât am dat eu pe analize
Draga Raluca, nu vroiai tu sa-ti injectezi niste anticorpi pentru hepatita b in urma cu vreo doua saptamani? Sau era Andreea? Tot medicul tau ti-a recomandat asta? Tot el/ea ti-a testat anticorpii de 4 ori intr-un an? Si atunci de ce nu-l intrebi care-i treaba cu hepatita b in timpul sarcinii si tot ce vrei sa mai afli?
Pagini: 1 2
URL de referinţă