Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Ameteala constanta
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara! Ma numesc Iulia si am 29 de ani. De mai bine de o luna am o ameteala constanta a cărei cauza nu reusesc sa o stabilesc.
În urma cu cateva luni mi-a fost găsit un stafilococ auriu de suprafata(Pe o plaga) pentru care am facut nenumărate tratamente cu antibiotice (ciprinol, biseptol, oxacilina, gentamicina) fără a rezolva problema însă. După ce am facut tratament cu gentamicina, la 5 zile după terminarea lui, am început să mă simt amețită. În prima zi mai putin, apoi mai tare și constant. Tratament cu gentamicina am facut timp de 7 zile 40 mg/zi, apoi oxacilina 250mg la 12 ore 10 zile, După care cele două combinate însă cantitate dubla ambele timp de 10 zile, oxacilina fiindu-mi prelungita pt alte 5 zile.
M-au văzut un medic neurolog,un cardiolog, un medic ORL. Fără modificări majore, mi-au gasit tensiune ridicată, aceasta fiind de obicei ridicată din cauza insuficiente renale cu care sunt diagnosticata. Am făcut tratament cu Betaserc 14 zile, apoi mi-a fost schimbat cu stugeron, cavinton și neurovasc. Au trecut deja alte două săptămâni și nu e nici o modificare.
Ce ar trebui să fac în continuare? Sa consult un alt medic ORL sau neurolog? Ce investigatii?
Mentionez ca nu am alte dureri, amorteli sau simptome.
Multumesc din suflet!
Parerea mea este sa mergi la un ORL-ist pentru ca gentamicina poate avea ca efect advers afectarea vestibulara. Cand te duci, este absolut necesar sa ii spui, exact ca aici pe forum, ce tratament ai urmat si cum anume simti ameteala.
Iti recomand spitalul dr. Hociota din Bucuresti.
URL de referinţă