Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Urgent!!! Col dilatat de 3.3 cm
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Buna ziua.Ieri la eco morfologică de 23 saptamani aveam colul scurt de 2,4cm Si deschis de 3,3cm.Tratament 3×200 Arefam zi ,4xNo apa si repaus la pat.Am vreo sansa sa duc sarcina macar până la 7 luni?Ar mai fi si alt tratament?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Trebuie să stai în pat în poziția culcat cat mai mult timp posibil. Te ridici doar pentru a merge la baie si te hidratezi bine. Magneziu nu ți-a recomandat?
Nu,doar arefam si no spa.sa iau si magneziu?Am mai citit pe forumuri ca au luat alte mamici Magne b6.Am citit prispectul si scrie ca provoacă contractii.Nu stiu ce sa fac....
Medicul tau stie cel mai bine ce-ti trebuie. Ma gândesc că dacă era ceva grav te interna si îți administra tratament intravenos, mult mai eficient decât cel oral.
M-a pus pe gânduri situația ta și am câteva curiozități:
De ce ai făcut ecografia de trimestrul 2 în săptămâna 23?
Ti s-a propus să te internezi si nu ai vrut?
Ti s-a propus cerclajul?
Cred ca ești pe cale să pierzi copilul daca nu faci ceva urgent!
Doctorita ă fost in concediu pana ieri.am 22 saptamani si 6 zile.am avut o sarcina cu eminenta de avort încă de la 5 saptamani.Am făcut tratament cu arefam până în saptamana 21.
Nu mi s-a propus internare .Mi s-a spus sa incep tratamentul cu arefam 3x200 zi si 3xNo apa si repaus la pat.Cerclajul ă spus că este o metoda învechită.
Ce altceva as putea face?Vreau să păstrez fetita!
Si cu ce solutie de ultima generatie a venit dansa? Cu statul acasa? O sarcină cu probleme trebuie monitorizată mai des decat una normala. Ecografia se putea face si mai devreme, în săptămâna 18-19. Daca ai scris bine 3,3 cm trebuie să faci cerclaj, daca se mai poate face in săptămâna 24 si cu o dilatatie atat de mare. Sa speram ca e atat de incompetenta pe cat pare si nu a masurat bine. Trebuie să mergi la alt doctor astazi și să uiți de doctorita aia.
Buna ziua.Am fost asta dimineata la un alt medic care mi-a văzut colul si a spus că este lung de 4.3cm si inchis.I am povestit despre consultația de miercuri si mi-a spus că,colul se deschide si se închide la fel de usor.Am venit din nou acasa cu exact același tratament pe care l m-am primit de la dr.mea + repaus la pat.Cerclajul era bine făcut mai devreme.
Pentru mine un col dilatat de 3 cm inseamna mijlocul travaliului (ca durata și dificultate) iar travaliul nu este un proces reversibil dar poate că m-am gândit eu la alt fel de dilatație. In schimb in ce privește lungimea sunt sigură ca poți sta si in cap până la sfârșitul sarcinii si tot nu mai creste 2 cm. Ți-ai dat si tu seama că una din măsurători e greșită?
Eu nu stiu care dintre măsurători este greșită.Sper sa fie cea in care colul este dilatat.Important este ca au trecut câteva zile si nu am alte semne de travaliu.Nu stiu ce sa mai cred.Stau cuminte in pat si imi iau medicamentele.

Dacă era dilatat de 3 cm asa cum mi s-a spus prima data nu trebuia sa fi născut până acum?
Pagini: 1 2
URL de referinţă