Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Urgent!!! Col dilatat de 3.3 cm
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
AJUTORRRRRR!Acum am venit de la control.sunt disperată!colul meu ă ajuns la dimensiunea de 1.23cm!E tot deschis.Doctorita spune că nu știe ce sa faca.Tratament 3x200mg Arefam,3x no apa,3xScobutil so Magne B6.Am 23 săpt si 4 zile.Voi naste zilele viitoare?
Ai spus că a fost o sarcină cu risc de la început. Din ce cauza? Cât de lung era colul atunci? Ai alte probleme de sănătate? Cate ecografii ai făcut până in săptămâna 23? Când ți-a spus că cerclajul e o metodă învechită ți-a propus alta rezolvare? Când ți-a vorbit de cerclaj în ce săptămână erai? Nu înțeleg de ce medicul la care ai fost ultima dată ti-a gasit colul de 4 cm dar totuși ti-a dat același tratament.
Nu stiu ce altceva sa-ti mai spun...cu un col atât de scurt si deschis ar fi trebuit sa fii deja internata, să faci tratament intravenos si repaus total pentru că acasă, oricât ai vrea, nu poți sta toată ziua în pat. Daca apar contracțiile la intervale regulate de timp, sângerare sau pierzi lichid amniotic trebuie să mergi imediat la spital. Între timp caută alt doctor!
Aseara am mers la urgenta in alt oras.sunt in perfuzii iar la ora 9 imi face cerclaj.cred ca sunt pe mâini bune.de la 5 săpt am avut eminenta Ab.sangeram si aveam dureri.colul era bine până în săpt 18.de atunci au început mici probl la col.Mi a fost monitorizata sarcina aproape săptămânal.Acum cred ca sunt pe mâini bune.va multumesc mult pt sfaturi.daca nu erați d vs nu cred ca eu eram aici.m ati încurajat.sanatate.
Zilele trecute am primit un mesaj privat de la tipa care a deschis acest subiect...Mi-a spus ca a dus sarcina la bun sfarsit si are un bebe sanatos.
Nu stiu daca ati observat dar atunci cand raspund unei femei insarcinate incerc sa nu panichez biata femeie care si-asa e destul de emotiva, preocupata si stresata din cauza hormonilor de sarcina. Cu Oana nu am fost la fel de finuta si poate tocmai de asta a actionat pentru binele ei si al copilului.
Va multumesc pentru sfaturi!Uneori avem nevoie de un impuls ca sa facem ceea ce trebuie!Multa sanatate!
Pagini: 1 2
URL de referinţă