Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Rană avansată la ureche
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Bună ziua , am nevoie de ajutorul dvs. și o părere despre poza care o atașez dacă ați intâlnit situații de genu sau o părere . Rana a pornit de la o tăietură și sa infectat și extins.
https://imgur.com/jVnphSA
https://i.imgur.com/jVnphSA.jpg
Cum puteti sa mai stati cu asfel de rana fara sa mergeti la medic ??? Ce sfaturi si pareri asteptati de pe net ?
Imediat mergeti la medic si cereti parerea lui ca e cea mai autorizata , nu va mai neglijati ca nu e de joaca cu astfel de lucruri .
Bun răspuns , mersi , persoana respectivă nu stă de plăcere, am facut toate analizele cerute si tot la doctori in 2 spitale , si cand au venit rezultate răspunsul primit a fost că nu știe ce e . Am fost la dermatolog a luat monstră din rană și după primirea rezultatelor raspunsul a fost ca e o inflamatie si ca nu stie care este solutia. Dacă a avut cineva ceva de genu și stie spital si loc oriunde in tară rog să mă anunțe, pentru comentarii de genul "cum poti sa stai cu rana aia " nu ma ajuta cu nimic . Daca e ceva de ajutor , e bine primit .
Mergeti la Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie functionala prof.Dorin Hociota, din Bucuresti pentru evaluare si internare. Trebuie facute analize amanuntite, inclusiv o biopsie.
(08-09-2017 12:29 AM)Avram Catalin a scris: [ -> ]Bun răspuns , mersi , persoana respectivă nu stă de plăcere, am facut toate analizele cerute si tot la doctori in 2 spitale , si cand au venit rezultate răspunsul primit a fost că nu știe ce e . Am fost la dermatolog a luat monstră din rană și după primirea rezultatelor raspunsul a fost ca e o inflamatie si ca nu stie care este solutia. Dacă a avut cineva ceva de genu și stie spital si loc oriunde in tară rog să mă anunțe, pentru comentarii de genul "cum poti sa stai cu rana aia " nu ma ajuta cu nimic . Daca e ceva de ajutor , e bine primit .


Scuze, daca puneai in introducere ce ai scris acum , nu postam nimic . Am crezut cu totul altceva , eu stiu ce inseamna suferinta .
URL de referinţă