Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Schizofrenie sau nu?
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Bună ziua!
Următoarele simptome sunt de schizofrenie?
-Frici nejustificate , exagerate și scăpate de sub control
-Slăbiciune
-Depresie.
Plus o perioada cu halucinații auditive.
În plus,vreau să știu ce de poate face in cazul fricilor exagerat,continue și necontrolabile.
Aștept răspunsul.
Mulțumesc![/size][/font]
Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa mergi si sa discuti problemele pe care le ai cu un medic psihiatru. Cu siguranta ca va pune un diagnostic corect si iti va da un tratament care sa te ajute sa scapi de anxietate, depresie, frica necontrolata.
E greu.
Din cauza acestor probleme,nu mai am loc de muncă.
Nu pot vorbi cu un doctor.
Să-l plătesc nu îmi mai permit.

Nu puteți să îmi dați un sfat care să mă ajute?

(20-08-2017 12:06 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa mergi si sa discuti problemele pe care le ai cu un medic psihiatru. Cu siguranta ca va pune un diagnostic corect si iti va da un tratament care sa te ajute sa scapi de anxietate, depresie, frica necontrolata.

Nu exista nici un mod de a tine sub control toate acestea până îmi rezolv problemele financiare și cele legate de asigurarea medicala?
Din pacate, nu. Depresiile, anxietatea generalizata nu se pot tine sub control fara medicatie alopata, iar tratamentul trebuie recomandat de un medic specialist. Poti incerca exercitii de meditatie (gasesti multe pe net) care te invata cum sa controlezi anxietatea , dar personal, nu cred ca sunt atat de eficiente cum se sustine. In rest, incearca sa faci multa miscare, manaca sanatos , petreceti timpul intr-un mod care sa te relaxeze. Daca stai si iti faci ganduri negre, nu vei reusi sa iti rezolvi problemele.
URL de referinţă