Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Se lanseazat INFOPTIC - primul proiect european de formare profesională din Romania
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Miercuri, 18 mai, ora 11:00, in sala Iridium Grand Ballroom a hotelului Howard Johnson Grand Plaza din București va avea loc evenimentul de lansare a proiectului “INFOPTIC – Informare și formare la nivelul sectorului optică și optometrie”, implementat de Patronatul Optica și partenerii săi Colegiul UCECOM “Spiru Haret”, SC Optiplaza SRL, SC Sover Optica Shops SRL și The Association of British Dispensing Opticians (ABDO)

Strategia națională pivind formarea profesională arată că principalul deficit al pieței muncii este lipsa unei calificări profesionale și lipsa actualizării acestei calificări. Studiile recente intreprinse la nivelul sectorului confirmă această slabă pregătire profesională sau lipsa unei formări profesionale adecvate a resurselor umane angajate. INFOPTIC iși propune să contribuie la la dezvoltarea sectorului optică și optometrie și la creșterea calității serviciilor oferite persoanelor cu deficiențe de vedere.

In cadrul conferinței de lansare se vor prezenta obiectivele proiectului, rezultatele așteptate precum și principalele activități care vor fi derulate pe parcursul lunilor de implementare. La eveniment vor participa atat reprezentanţi ai mediilor politic și academic, cat și angajatori și angajați din sector.
URL de referinţă