Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Ajutor
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Care ar fi diagnosticul pentru aceasta analiza? Sunt disperata.. care sunt șansele de însănătoșire?
Diagnosticul nu se poate pune doar pe baza unei ecografii. Ce vrea aceasta ecografie sa spuna este ca sunt niste ganglioni mariti in volum in axila dreapta si niste formatiuni la nivelul sanului drept, iar cauza nu poate fi determinata ecografic. Trebuie mers cu rezultatul la un oncolog, iar sa faceti mamografie, eventual scoaterea la sfatul medicului a formatiunilor cu efectuarea unor biopsii. Natura formatiunilor nu o poate spune decat un examen anatomopatologic. Cu privire la sansele de vindecare, tot medicul isi poate da cu parerea vazand cazul.
Daca luam cel mai grav caz posibil, cum ar fi in cancer, sunt sanse individuale de vindecare, nu trebuie sa deznadajduiti. O ruda de-a mea a fost diagnosticata cu cancer la san la 20 de ani si a murit abia la 85, de o cu totul alta boala, mama a fost operata acum aproape 3 ani si e perfect sanatoasa acum. Linistiti-va si aveti incredere in Dumnezeu ca va avea grija de dvs., nu intarziati insa prezentarea la medic.
Va mulțumesc mult, aceasta e ecografia mamei mele, după
scoaterea formațiunilor se va face chimioterapie sau radioterapie ??Am Atașat încă o poza mai jos
Chimie si/sau radioterapie se face doar in cazul in care anatomopatologic se dovedeste a fi cancer. Cel putin teoretic, ,,ca la carte" nu se initiaza un tratament pana nu se dovedeste natura formatiunilor. Se pot face ambele, la sfatul medicului oncolog. Intre timp ati ajuns cu ea la medic? Nu intarziati va rog... Daca nu stiti cui sa va adresati, puteti merge la Institutul Oncologic Fundeni din Bucuresti.
In cazul in care se va dovedi ca este ne natura canceroasa, o sa fie esential pt mama dvs ca pe langa tratamentul ales de oncolog sa tina un regim strict, fara prajeli, dulciuri, tratamente hormonale ( cu exceptia celor recomandate de oncolog), fara conserve, carne, in special cea de pui. Pe mama o tinusem la regim cat a urmat tratamentul, doar cu legume si fructe de sezon, paine, mamaliga, supe facute in casa, ciorbe, salate, rar oua fierte, branza.
URL de referinţă