Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Nu știu ce să fac !
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
De o săptămână simt un nod în gât, niște dureri/intepaturi in partea stanga, in dreptul inimii și îmi amorteste mana stanga de la umar pana la degete.
Am fost de 3 ori la urgente crezand ca e de la inima. Am facut 3 electrocardiograme , toate au iesit bune, tensiunea este normala. Am facut o radiografie la plamani si mi-au iesit plamanii putin incarcati. Mentionez ca fumez de 5 ani
Doctorul de familie mi-a prescris calciu lactic, magneziu , stresclin si antibiotic Fleraday deoarece a crezut ca incarcatura din plamani poate fi o raceala.
Sunt in a6a zi de tratament si eu ma simt si mai rau, nu stiu ce sa mai fac.. Ce ar putea fi?
Daca as fi avut orice problema la inima ar fi iesit la electrocardiograma, fara sa fiu nevoita sa fac si ecografie la inima ?
De cand au aparut starile m-am lasat de fumat, nu mai beau nici cafea
Si inca o mentiune, inainte sa apara senzatia de nod in gat si intepaturi in dreptul inimii si mana amortita, am mancat niste inghetata si am stat in curent, este posibil sa fie vreo legatura?
Ar trebui sa consulti si un neurolog. E posibil sa fie o nevralgie indusa de statul in curent sau de o pozitie vicioasa, care a traumatizat nervul ulnar si zone intercostale. Nu este de la inima, fara indoiala, dupa 3 ECG. Un set de analize de baza ar fi util (daca nu le-ai facut la urgenta) pentru a vedea printre altele nivelul principalelor minerale (Ca, Mg, K)

P.S. Daca durerea se accentueaza cand tragi aer in piept, sau schimbi pozitia trunchiului, este fara doar si poate o nevralgie intercostala.
(08-08-2017 05:10 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Ar trebui sa consulti si un neurolog. E posibil sa fie o nevralgie indusa de statul in curent sau de o pozitie vicioasa, care a traumatizat nervul ulnar si zone intercostale. Nu este de la inima, fara indoiala, dupa 3 ECG. Un set de analize de baza ar fi util (daca nu le-ai facut la urgenta) pentru a vedea printre altele nivelul principalelor minerale (Ca, Mg, K)

P.S. Daca durerea se accentueaza cand tragi aer in piept, sau schimbi pozitia trunchiului, este fara doar si poate o nevralgie intercostala.


Nu am lipsă de vitamine si minerale si durerea nu se accentueaza la schimbarea pozitiei sau respiratiei.
Este o durere constanta ,surda
Senzatia de nod in gat este accentuata, se simte ca și cum urca și coboara. Ca și cum aș fi înghitit cateva pastile fara apa. Imi era frica ca poate fi ceva la inima care sa nu iasa la ecg sau sa iasa doar la ecografie..
De cand cu simptomele astea sunt foarte speriata si ma gandesc la orice
De obicei senzatia este produsa de un nivel mai scazut al calciului ionic, celular, sau din cauza anxietatii. Alte cauze posibile:
- afecţiuni musculo-scheletale (cum ar fi o hernie de disc)
- mialgie intercostală,
- discopatie dorsală
- o problema pulmonara
Trebuie investigat in continuare si mai ales trebuie facuta o schimbare in stilul de viata si temperata anxietatea.
Sanatate
URL de referinţă