Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Perus cu picioare deformate !
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara ! Azi dimineata prietena mea a salvat de la o manastire un perus . Acesta are ambele picioare deformate .. defapt se poate zice ca sta in spagat .
Are vanatai pe piept de la ceilalti papagali care il bateau .. am inteles de la maicute ca pana acum a stat singur .. saracul e asa vesel cand il baga cineva in seama . Va rog frumos , exista ceva .. orice care sa-l poata ajuta ? Multumesc


Acesta este papagalul : https://ibb.co/jEnKFQ
https://ibb.co/cU1kpk


O seara frumoasa tuturor
Ar trebui cerut sfatul unui veterinar. Este posibil sa fi suferit fracturi si atunci doar chirurgical s-ar mai putea face ceva.
Offf, imi pare sincer rau. Mai mult ca sigur are gherutele fracturate. Esti din Bucuresti? Poti merge la Tetravet, cel de langa complexul Sir, este un medic in varsta specializat pe pasari exotice si chiar le face bine, el mi-a tratat si mie perusul. Sperante exista, am vazut pe un grup de pasari pe fb o fata care a avut o problema asemanatoare dar cu un pui de porumbel. Dupa cateva saptamani de mers la veterinar (altul, nu cel de care am zis eu, dar tot unul specializat pe pasari) porumbelul a inceput sa zboare.
Multumesc mult ! Sunt din Militari asa-ca o sa trec cu el pe la Sir happy
URL de referinţă