Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Cane Corso burtica umflata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara, sunt foarte ingrijorata, de 3 zile catelul meu are burtica umflata si respira destul de greu,gafaie(dar este si foarte cald)! Locuiesc in Petrosani iar aici cabinetele veterinare nu detin aparatura, la palpare doctorul crede ca are licid... ascita. Vineri avem programare la Deva, dar sunt extrem de nelinistita... poate fi vorba de o balonare?... din cate stiu la o dilatare sau torsiune gastrica cainele nu are pofta de mancare (al meu este disperat dupa mancare)si nu ragaie sau isi face nevoile cum trebuie. Mentionez ca bea mult apa. Va rog sa ma sfatuiti ! Multumesc anticipat!
Pe caldurile astea toti cainii respira greu. Cata vreme are pofta de mancare, bea apa si are scaun normal e greu de crezut ca are vreo problema. Probabil se baloneaza mancand mult si band apa. Oricum trebuie consultat si eventual facuta o ecografie, daca medicul din Deva considera necesar.
Multumesc mult pentru raspuns! Doamne ajuta! Voi reveni cu vesti. M-am mai linistit.
Buna seara, revin cu vesti triste ... se pare ca nu are ascita dar are insuficienta renalasad....are doar 1an si 4 luni... in doar 2 luni valoriile au crescut enorm... insuficienta renala de gradul 2... nu stiu ce sa ma mai fac
Imi pare rau sa aud o astfel de veste. Medicul veterinar nu a propus nicio solutie? Insuficienta renala este o boala extrem de grava, din pacate!
Ne-a prescris foarte multe medicamente dar cu sufletul zdrobit va anunt ca astazi puiutul meu ne-a parasit inainte de a incerca ultima solutie. Ma doare inima si ma rog ca acolo unde e acum sa nu mai sufere! Va multumesc ca mi-ati raspuns.
URL de referinţă