Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Scurgere maronie înainte de menstruație
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
..buna ziua/seara, ma numesc Alice si am o nelămurire , luna trecută mi-a venit menstruația pe data de 19 si ma ținut 5 zile dupa menstruație am avut contacte sexuale cu iubitul meu, luna aceasta pe 11 seara am avut o scurgere roz-maronie dar înăuntru vaginului nimic pe chilot, eu am crezut ca mi a venit menstruația (tin sa precizez ca nu am cm regulat ) apoi la câteva ore numai era nimic. A doua zi tot înăuntru aveam acea secreția maronie si a treia zi azi la fel tot maronie(nu mi sa întâmplat niciodată asa ceva, mie cand trebuia sa îmi vina cm îmi venea putin maro apoi sânge roșu închis si gros ) poate sa fie sarcina ? Si apropo fiindcă am crezut ca este cm am inceput sa iau pe 12 anticoncepționale am luat una pe 12 si una pe 13 acum fiind in 14 nu am mai luat pt ca nu stiu daca sunt însărcinată sau nu si nu vreau sa complic intr un fel sau altul sarcina. Ma puteți lămuri va rog ?
Fa un test de sarcina. Daca nu ești însărcinată înseamnă că pe 11 a fost menstruație și s-a oprit din cauza anticonceptionalelor.
Buna, merci de răspuns .... azi am fost la doctor se pare ca nu sunt însărcinată si nici infecție de nici un fel nu am , mi as fii dorit sa fii fost însărcinată pentru ca ne dorim foarte mult in bebe sad
Atunci renunță la contraceptive​winking
URL de referinţă