Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Sarcina sau probleme?
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara! Pe 16.04.2017 a fost ultima menstruatie teoretic.Pe 23 sau 26.04.2017 am avut contact cu sotul...pe 11.05.2017 mi-a curs o picatura maronie..pe 12.05 inca vreo 2...am facut test de sarcina si a iesit negativ...dar ma cam deranjeaza mirosul si gandul de mancare...imi provoaca greata...exista posibilitatea unei sarcini normale? Programare la ginecolog am obtinut abia pe 25.05.2017.
Mai așteaptă 2-3 zile și apoi repeta testul. Poate l-ai făcut prea devreme. Daca nu ai răbdare poți face beta hcg din sânge. La ecografie nu se vede nimic până la 6 săptămâni si jumatate de la ultima menstruație. Majoritatea sarcinilor sunt normale
(12-05-2017 11:38 PM)Elena m a scris: [ -> ]Mai așteaptă 2-3 zile și apoi repeta testul. Poate l-ai făcut prea devreme. Daca nu ai răbdare poți face beta hcg din sânge. La ecografie nu se vede nimic până la 6 săptămâni si jumatate de la ultima menstruație. Majoritatea sarcinilor sunt normale

Am avut o sarcina oprita in evolutie exact acum un an.De la 5 saptamani s-a vazut la eco endovaginala .Dar beta hcg daca nu a fost prezent in urina sa determine prezenta sarcinii poate fi prezent in sange?Mai astept.Mersi frumos.
La 5 săptămâni se poate vedea doar sacul gestational care poate fi confundat cu o colectie de lichid dar la 6 săptămâni se vede si embrionul și incepe să-i bata inima. Testul din urina se poate face la data când ar trebui sa vina menstruația. Bănuiesc că cel din sânge este mai sensibil.
URL de referinţă