Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Insarcinata13+,scurgeri maronii
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua!Am 13 saptamani de sarcina si duminica am observat pete maronii pe hârtia igienică!sunt in UK si am sunat la urgențe,de unde am aflat că am rh negativ si ca trebuie sa merg la centru de urgență!Luni dimineață am mers la centru unde mi au facut ecografia,control vaginal si mi au luat sange si mi au spus că totul e in regula,sa merg acasa si sa astept telefon ptr a reveni sa mi se faca injectia anti d...miercuri am primit injectia dar până astăzi scurgerile astea maronii tot nu s au oprit !Am sunat la urgență iar,astăzi si mi au zis sa stau linistită atata timp cat scurgerea nu e roșie și nu am dureri!Ce credeti ?Vreun sfat,vreo parere pentru ca nu sunt linistită!Mulțumesc!
Sângerările din timpul sarcinii nu sunt neobișnuite și pot avea mai multe cauze dar atât timp cât nu sunt mai abundente decât la cm și/sau însoțite de dureri e ok. Nu cred că au legătură cu rh-ul. Profita de sfârșitul de săptămână și odihneste-te.
Mulțumesc frumos!Odihna mi am recomandat o si eu happy Cred ca o sa iau o pauza de la servici,ma gandesc macar pana sau poate trece scurgerea asta!O zi bună!!
URL de referinţă