Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: O problema ciudata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua tuturor!

Am si eu o problema destul de ciudata, care m-a speriat cam rau.

Deci ieri timp de vreo 4-5 ore, am stat intr-o camera unde dormea bunicul meu, iar el are obiceiul sa respire cam galagios.. Adica ''sforaie''. Nu prea am bagat de seama si eram concentrat la calculator (lucrez destul de mult cu el). Problema este ca seara cand m-am pus in pat, pur si simplu ii auzeam acel ''sforait'' desi el nu mai era aici. (doarme in alta camera care este departe de a mea.) Intrebarea mea este: Sunt nebun? Am inebunit si am inceput sa aud sunete?.. Preciez ca am 19 ani, nu sufar de nimic si in familia mea nu a avut nimeni probleme psihice. Am cautat pe internet si am vazut ca schizofrenia are halucinatii auditive.. Dar inrest nu ma gasesc pe lista acelor simptome deloc. M-am consultat putin si cu prietenii mei astazi, iar ei mi-au spus ca li s-a intamplat si lor cateodata sa auda lucruri cand erau foarte obositi. Dar eu chiar nu stiu ce e, m-am speriat destul de rau. Dupa ce am adormit si m-am trezit, nu am mai auzit deloc. Cineva mi-a spus ca este posibil sa imi fi ''ramas in cap'' sunetul si deaia sa am. Eu sincer nu stiu ce sa cred, oare am inebunit?!
Stai linistit, nu ai nimic.! Nu ti s-a intamplat sa te scoli avand in cap o melodie pe care ai ascultat-o obsesiv in casti? Ce idee! Schizofrenie! happy
Multumesc mult! Deci in concluzie, a fost corecta expresia cu ''mi-a ramas in cap''? Chiar m-am speriat destul de rau aseara.. Totul s-a intamplat inainte sa dorm si parea destul de real. Cu toate ca eram constient ca nu este.
URL de referinţă