Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Nu gasim diagnostic...
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara,
Puiul meu este un bichon frise, varsta de 2 ani si jumatate. Acum vreo 3 luni, a facut o prima criza. In timp ce dormea, a cazut pe o parte, si a avut convulsii, asemanatoare epilepsiei. A durat cam 1 min cel putin, dupa care a fost debusolat, insa intre timp am alergat cu el la veterinar (unde a primit primul diagnostic, epilepsia). Criza s-a repetat dupa o luna, apoi 3 saptamani. Am fost din nou la medic, unde dupa un echo s-a descoperit o tumoare la organele genitale. In timpul operatiei, s-au observat alte malformatii (testicule nu erau coborate, etc). S-a rezolvat totul. La 3 zile dupa operatie, a facut 3 crize in aceeasi zi. Fiind duminica, am alergat la un medic de urgenta, care a presupus ca are un AVC. Am facut un rmn, insa nu s-a confirmat (chiar daca fusese, nu se mai vedea nimic operabil). Acum, dupa 2 saptamani a facut iarasi crize, si am observat ca:
-inaintea unei crize e foarte agitat, mananca si bea mult si alearga haotic.
-dupa crize, timp de 2 sau 3 ore, e absolut incontrolabil. Alearga in cerc lovindu-se de tot ce are in cale, latra, are un comportament total diferit decat de obicei, isi face nevoile unde se afla, etc. nu il putem stapani.
Va rog, daca aveti vreo idee, ajutati-ne sad.
Probabil ca e vorba de epilepsie, asa cum a fost pus primul diagnostic. Ati facut analize de baza pentru a vedea functia hepatiica, nivelul principalelor minerale (calciu si magneziu in special)? RMN-ul a fost cu substanta de contrast? Trebuie sa discutati chiar cu un neurolog uman daca nu gasiti un veterinar cu competente in neurologie. Ce tratament i s-a dat pana acum?
URL de referinţă