Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Leucemie
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Va rog un sfat urgent!
Am o prietena care are leucemie si are nevoie de transplant de celule stem. Stiti unde se face aceasta inteventie. Poate cineva sa ne dea o relatie ca sa putem merge in alta tara daca nu de face la noi?
se face la noi ?
Din cite stiu eu, la noi nu se face transplant de celule stem. Tari indicate Austria, Germania, Israel. Pentru Germania cereti relatii la centrul indicat in link-ul urmator : http://www.german-mediclinic.ro/contact/ Bafta!
(02-04-2011 10:31 PM)uliana a scris: [ -> ]Din cite stiu eu, la noi nu se face transplant de celule stem. Tari indicate Austria, Germania, Israel. Pentru Germania cereti relatii la centrul indicat in link-ul urmator : http://www.german-mediclinic.ro/contact/ Bafta!

Se face si la noi dar daca donatorul este inrudit si este 100%compatibil,eu am fost diagnosticata cu Leucemie mieloblastica acuta acum 2 ani si 4 luni de zile,tot in perioada aia am facut un transplant de celule stem la spitalul Hadassah din Ierusalim.Acolo am intalnit medici care si-au dat tot interesul pentru mine ca eu sa fiu bine si sa ma recuperez cat mai repede.Multa sanatate si multa incredere in Dumnezeu.Daca nu esti optimist batalia este deja pierduta.
URL de referinţă