Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: testicol stang umflat de vrea doua saptamani
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Salutare as avea si EU nevoie de niste informatii am testicolul stang umflat de vreo doua saptamani , am fost LA sala de forta si credca m-am fortat prea mult , am mers LA doctor dar sunt in Anglia si aici o raza cu ultrasunete este foarte scumpa in jur de 320 lire, am fost aici LA doctor si mi-a zis sa IAU calmante ibuprofen etc dar astazi a fost prima zi cand am si febra si seara ma durea destul de rau. CE as putea face CE credeti ca as putea avea am si un lichid in testicolul stang .Multumesc anticipat.
Da este posibil ca inflamatia sa fie datorata acumularii de lichid. Trebuie sa te vada un urolog specialist pentru ca s-ar putea sa fie nevoie si de o mica interventie chirurgicala pentru a elimina eventualul lichid acumulat. Era buna o ecografie.
Sanatate
Multumesc pentru raspunsul dat dar dupa interventia chirurgicala cam cat dureaza pana se vindeca, in cat timp as putea lucra din nou ,Multumesc .
Nu am idee. Banuiesc ca nu mult timp. Interventtia este una destul de usoara iar prin tratamentul asociat recuperarea ar trebui sa fie rapida.
Sanatate
URL de referinţă