Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Dureri in interiorul penisului
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Bună ziua!

(Am făcut duș în baia rece, în timpul dușului am oprit apa de mai multe ori și-am simțit rece în spate. Am repetat această greșeală vreo 2 zile la rând.)
După vreo 3 zile m-am trezit cu frisoane, transpirație și dureri de cap încât nu puteam să pășesc. M-am tratat cu lichide și paracetamol și-n 3 zile mi-a trecut. Nu am tușit, nu mi-a curs nasul însă am mai avut un simptom încă din prima zi a ”răcelii” și anume o durere înăuntrul penisului. O durere continuă, similară cu cea în urma unui vaccin tetanos. Parcă e o durere pulsatilă, care nu a dispărut în timpul urinării.

Am luat la recomandarea farmacistului, SUMETROLIM. Sunt deja 4 zile de când am luat acest medicament, durerea s-a diminuat însă ÎNCĂ o mai simt toată ziua... Ca localizare, aș spune că e mai mult înăuntru în spatele bazei penisului.

Ce trebuie să fac?
La ce trebuie să mă aștept?
Faptul că am luat Sumetrolim e rău sau foarte rău?

Vă mulțumesc.
Trebuia sa mergi la un urolog. Poate fi o raceala la nivelul prostatei. Verificarea este simpla, la palpare sub scrot intre baza testicolelor si anus apare o senzatie de durere difuza. Baile calde de sezut cu ceai de coada calului, un antiinflamator local (supozitor) ar fi fost mai potrivite. Repet, un consult se impune daca durerile nu dispar.
Sanatate
(07-05-2016 06:51 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Trebuia sa mergi la un urolog. Poate fi o raceala la nivelul prostatei. Verificarea este simpla, la palpare sub scrot intre baza testicolelor si anus apare o senzatie de durere difuza. Baile calde de sezut cu ceai de coada calului, un antiinflamator local (supozitor) ar fi fost mai potrivite. Repet, un consult se impune daca durerile nu dispar.
Sanatate

Vă mulțumesc pentru răspuns, însă nu simt nicio durere în zona menționată de dvs, nici măcar în depărtarea sau apropierea acesteia.
O să încerc băi de șezut și un supozitor. Voi reveni dacă-mi permiteți.
URL de referinţă