Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: O problema grava
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua am 18 ani, si am din puctul meu de vedere o problema grava indiferent daca penisul meu este in stare fleasca sau erecta nu pot scoapte capu afara am doar o gaura micuta doar sa ma usurez si cam atat nu stiu daca m-am exprimat corect dar nu prea stiu termenii m-am documentat crezand ca e fimoza dar nu este nu este nici pe de parte mica sad si imi e frica sa ma duc la doctor imi e foarte frica de cutite si nu vreau sa ajung la operati va rog ajutatima as fii pus si o poza dar imi e rusine si nu stiu daca este in regula
Prietene, problema ta o poate rezolva numai un specialist urolog. Cum sa iti frie frica si rusine?! Oricum, daca s-ar pune problema unei mici interventii chirurgicale ti se va face anestezie locala. Ai fimoza, fara doar si poate si asta se rezolva numai chirurgical. Trebuie sa te duci neaparat daca vrei sa ai o viata sexuala normala. Nu stiu ce-ai asteptat pana acum!!
Nu este fimoza , fimoza iti afecteaza cresterea si eu nu am problema aceasta
asad dar am sa iti ascult sfatul si am sa ma duc la medic multumesc frumos
Prietene, imposibilitatea decalotarii complete a glandului se numeste fimoza. De ce tip este ea, va stabili medicul urolog. E destul de clar?
Sanatate
URL de referinţă